עבור לתוכן

אינטרנט כבלים / ADSL.

Featured Replies

פורסם

הייתי נסיין של הכבלים, והייתי נסיין של ADSL.

היה לי כבלים בתור לקוח רגיל, וכנ"ל לגביי ADSL.

אני שונא ADSL, בגלל שה U/S טוחן ל D/S ת'פנים, וזה משמעותי לי לפעמים, לצרכים שונים.

ועוד ארבעה K קוסמים לי (פתטי ככל שזה נשמע, מה לעשות שזה ממילא מעט...).

Let's cut to the case.

אני רק רציתי לדעת אם יש בכבלים (שאליהם אני עומד לעבור, שוב, הכי טוב), מודם שעדיף מהמוטורולה? שהרי בכללי, אומרים שהוא עדיף מהשאר.

ואני מתכנן לעבור לברק / נטוויזיאון, ואולי, אולי 012. (מניסיון עבר מצער [אני חושב שאני גולש כבר איזה עשר שנים לפחות] נזק בינ"ל, זה פשוט צואת בקר, ואינטרנט זהב, הם ממש לא מרגלית).

איזה מהם הייתם ממליצים לאזור ירושלים (צפון ירושלים, ננניח), מבחינת פריסה (אם יש לכם מושג בקשר לזה), ולאיזה מהם אני אקבל פינגים / מהירות הכי טובות למרעב -מרכז אירופה (הטווח של ספרד עד הולנד).

והאם זה נכון שברק הניחו קווים לגרמניה? כי אם זה נכון, זה ממש מטה את הכף לטובתם, שממילא הייתה מוטה.

בתודה מראש, גבריאל.

פורסם

אני הייתי הולך על נטויז'ן... אחלה ספק... יש להם פינגים טובים מאוד לאירופה:)

פורסם
  • מחבר

תודה.

תשובות יותר מפורטות בבקשה.

פורסם

תישמע אני לא יודע מה הפינגים של כל ספק אבל ברק הם הבחירה שלי!!!

בין הספקים הכי טובים (אם לא הכי טוב)

פורסם

תעשה חיפוש דנו על זה מאות פעמים

פורסם

אני בנטוויזן המון זמן,היה לי רק פעם אחת שהאינטרנט לא עבד במשך שעתיים וחוץ מזה כלום,חבר שלי בבזק ויש לו בעיות כל שבוע!

ובאמת עדיף כבלים? ואם אין לי כבלים אני יכול להתחבר איתם???

פורסם

אני בנטוויזן המון זמן,היה לי רק פעם אחת שהאינטרנט לא עבד במשך שעתיים וחוץ מזה כלום,חבר שלי בבזק ויש לו בעיות כל שבוע!

ובאמת עדיף כבלים? ואם אין לי כבלים אני יכול להתחבר איתם???

שאלתי את אותה השאלה לפני שבוע, וענו לי שכן אפשר להתחבר לאינטרנט כבלים גם אם אין בבית כבלים.

הכבלים ישמשו כתשתית, אבל אתה תצטרך לשלם או 50 או 100 ש"ח על התקנת תשתית לכבלים או משהו כזה בבית שלך.

לי נשאר רק עוד חודש ו-19 ימים להתחייבות עם זהב ואז אני ישר עובר לכבלים.

פורסם
  • מחבר

אף אחד ממכם לא ענה לי תשובה לשאלה ששאלתי... :S....

פורסם

שלום

אני בקוי זהב 012 ולא אוכל לומר לך משהו על הספקים האחרים, אלא שגם אם החברה שלי תעלה מחירים גבוה יותר, זה לא יגרום לי לרצות לעבור לחברה אחרת. פשוט לא היו לי בעיות איתם לא בגלישה ולא בהתחברות ולא כל דבר אחר שלא לדבר על השירות האדיב שלהם. (יש להם 012 אוןליין שזה מעולה ועדיף מטלפון).

אז בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים