פורסם 2019 באפריל 176 שנים צהריים טובים אנשים יקרים. הזמנתי כרטיס מסך חדש של gigabyte GT740 2GB משהו מאוד בסיסי שיריץ לי 4 מסכים בו זמנית לצורכי עבודה בלבד. התקנתי את הכרטיס מסך והורדתי לו את הדרייבר. הוא פשוט מראה מסך וישר מתנתק. אשמח לעזרה תודה רבה לעוזרים
פורסם 2019 באפריל 176 שנים תנסה להחליף יציאות בכרטיס מסך, במגבלות הכניסות במסך, כמובן. אם לא ..... תחזיר לחנות. מן הסתם, הוא לא תקין. נערך 2019 באפריל 176 שנים על-ידי napoleon45
פורסם 2019 באפריל 176 שנים מחבר ציטוט של napoleon45 תנסה להחליף יציאות בכרטיס מסך, במגבלות הכניסות במסך, כמובן. אם לא ..... תחזיר לחנות. מן הסתם, הוא לא תקין. מה שלומך גבר,תודה רבה על העזרה שלך. שאלה נוספת יכול להיות שלא חיברתי את הכרטיס טוב?או שהוא מצריך כבל אחר , החיבור אותו חיבור 6 פינים. תודה לך
פורסם 2019 באפריל 176 שנים חחח אכן דבר ראשון שחשבתי זה האם חיברת את ה - 6 פינים. ( טראמווה אישית ) לא.זה כל מה שצריך. כאמור, תנסה יציאות אחרות / מסך אחר.
פורסם 2019 באפריל 176 שנים מחבר ציטוט של napoleon45 חחח אכן דבר ראשון שחשבתי זה האם חיברת את ה - 6 פינים. ( טראמווה אישית ) לא.זה כל מה שצריך. כאמור, תנסה יציאות אחרות / מסך אחר. אהלן אלוף,ניסיתי יציאות אחרות. אבל פשוט מאוד הדלקתי את המחשב בכל פעם ביציאה ומסך אחר ופשוט אחרי 3 שניות הראה לי את הווינדוס והפסיק להראות משהו הזוי מה לדעתך אפשר לעשות בבקשה
פורסם 2019 באפריל 176 שנים בנוסף למה שאמרו הכרטיס מסך תומך עד 3 מסכים בו זמנית לפי היצרנית. כבר יצא לי לנסות כרטיסים עם 4 יציאות שלא הצליחו לעבוד כולם בריבוי צגים. לדעתי הכרטיס מסך דפוק ויש צורך לממש אחריות, לרוב פסים או ג'יבריש בטקסט או עיוות צבעים מעידים על כך. נערך 2019 באפריל 176 שנים על-ידי andralamusya
פורסם 2019 באפריל 176 שנים שניה, שניה ..... אם אתה נשאר בביוס - התצוגה נשארת ? כלומר ליותר זמן ? אם כן, אז הבעיה לא בכרטיס אלא בכלל בחלונות / דרייבר .
פורסם 2019 באפריל 176 שנים מחבר ציטוט של napoleon45 שניה, שניה ..... אם אתה נשאר בביוס - התצוגה נשארת ? כלומר ליותר זמן ? אם כן, אז הבעיה לא בכרטיס אלא בכלל בחלונות / דרייבר . מה זה ביוס בבקשה? בפעם הראשונה הכרטיס מסך נשאר ליותר זמן והספקתי להוריד לו את הדרייבר שלו. לאחר מכן המחשב עשה ריסטרט והתחיל לעשות את הבעיה שהוא מציג את שולחן העבודה והקו הלבן ואחרי 3 שניות מתכבה
פורסם 2019 באפריל 176 שנים כשאתה מדליק את המחשב , תלחץ יש על F2/ ככה תיכנס להגדרות המחשב. אל תשנה כלום, רק שיהיה מוצג משהו על המסך. תשאיר כמה שתוכל, נגיד 10 דקות .... אם לא תצליח עם לחיצה על F2 , פשוט תנתק את הכונן. לפחות יודיע על מחסור בכונן - העיקר שיוצג משהו על המסך. נערך 2019 באפריל 176 שנים על-ידי napoleon45
פורסם 2019 באפריל 176 שנים מחבר ציטוט של napoleon45 כשאתה מדליק את המחשב , תלחץ יש על F2/ ככה תיכנס להגדרות המחשב. אל תשנה כלום, רק שיהיה מוצג משהו על המסך. תשאיר כמה שתוכל, נגיד 10 דקות .... אם לא תצליח עם לחיצה על F2 , פשוט תנתק את הכונן. לפחות יודיע על מחסור בכונן - העיקר שיוצג משהו על המסך. אוקיי ולאחר מכן מה לעשות בבקשה
פורסם 2019 באפריל 176 שנים מחבר ציטוט של napoleon45 תודיע מה קורה - כן יש תצוגה לאורך זמן או לא. משם כבר נראה לאן להמשיך. נכנסתי לחלון במקש F9 , אודות המערכת. לא נותן לי לעלות את התמונה. בכל מקרה המחשב מראה תמונה ברורה ולאורך זמן , איך שאני יוצא מהחלון הזה השולחן עבודה מוצג ונעלם מיד
פורסם 2019 באפריל 176 שנים אז מן הסתם, הבעיה לא בכרטיס מסך. הרי לא הגיוני שיציג תמונה במצב א' ויתקלקל במצב ב'.
פורסם 2019 באפריל 176 שנים מחבר ציטוט של napoleon45 תודיע מה קורה - כן יש תצוגה לאורך זמן או לא. משם כבר נראה לאן להמשיך. פרמוט מחשב יעזור כאן ? (בעבר הכרטיס רשת לא עבד לי בפעם הראשונה ולאחר התקנה מחדש של ווינדוס התחיל לעבוד) דרך אגב יש לי על usb את ההתקנה וקוד מפתח
פורסם 2019 באפריל 176 שנים אם אין לך חומר על המחשב, זה בהחלט יכול לסייע. אל תמהר להוריד את מנהל ההתקן של כרטיס מסך, תן לחלונות למצוא בעצמו. אחרי זה כבר נראה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.