עבור לתוכן

כמה שאלות בקשר למשחקים חדשים

Featured Replies

פורסם

1. FX 5200 128 MB יפעיל DOOM 3?

2. " יפעיל HALF LIFE 2 ?

3. מתי יוצא HL 2?

פורסם

1. אני בספק רב (לא רוצה לומר לא מוחלט).

2. כנ"ל.

3. כנראה (טפו טפו טפו) בסוף השנה, איך תאריך מדוייק.

פורסם

ומה לגבי FX5700?

פורסם

יפעיל ... בטוח תיהיה אפשרות להפעיל את המשחק על הכרטיס הנ"ל.

תצטרך להתפשר על איכות כמובן אבל זה מה שיש :|

הדיבורים שכרטיסים כגון 9800פרו לא יפעילו את המשחקים הם פשוט קשקוש. כבר שלוש שנים שעושים על הגיימרים כסף מסיפורים ממושכים על DOOM III ועל זה שהוא יעבוד הכי טוב על Geforce 3 Ti500. אני הייתי בסרט הזה... תנו למשחק לצאת ואז נדע על בטוח.

חברה שרוצה להרוויח כסף ולא להפסיד כסף על עשיית משחק לא תיצור משחק שיעבוד רק על מחשבים של 20% מכלל הגיימרים בעולם.

פורסם

יפעיל ... בטוח תיהיה אפשרות להפעיל את המשחק על הכרטיס הנ"ל.

תצטרך להתפשר על איכות כמובן אבל זה מה שיש :|

הדיבורים שכרטיסים כגון 9800פרו לא יפעילו את המשחקים  הם פשוט קשקוש. כבר שלוש שנים שעושים על הגיימרים כסף מסיפורים ממושכים על DOOM III ועל זה שהוא יעבוד הכי טוב על Geforce 3 Ti500. אני הייתי בסרט הזה... תנו למשחק לצאת ואז נדע על בטוח.

הקטע הוא שהם משפרים את הגרפיקה עם הזמן ולא נשארים עם היכולות שהיו רק לפני 3 שנים אלה מתאימים את הגרפיקה ליכולות החדשות שפותחו

חברה שרוצה להרוויח כסף ולא להפסיד כסף על עשיית משחק לא תיצור משחק שיעבוד רק על מחשבים של 20% מכלל הגיימרים בעולם.

הקטע הוא שהם משפרים את הגרפיקה עם הזמן ולא נשארים רק עם היכולות שהיו לפני 3 שנים אלה משפרים את הגרפיקה ליכולות החדשות שפותחו

אז לא ניראה לי ש Geforce 3 Ti500 יפעיל את המשחק ברמה גבוהה אם בכלל אבל מצד שני כמו שאמרת שחברה לא תיצור משחק שיעבוד רק על 20% מהמחשבים בגלל שזה באמת לא יהיה ריווחי כלכך אבל שוב מצד שלישי יצאו הרבה משחקים עם דרישות מטורפות בזמן האחרון כגון דאוס אקס 2 , FarCry ועוד

פורסם

EvilSt!ng - לא מצטטים הודעה אחת מעלייך.

פורסם

הכרטיס GF 5200FX הוא לא רע בכלל וכשהיה לי אותו הייתי די מרוצה,ואפילו הצלחתי לגמור את המשחק הכי כבד היום(למרות שהוא יצא לפני כמה חודשים כבר..)DEUSEX 2 ב1024X768 על הגדרות מדיום בהכל חוץ מהגדרת הSHADER ששמתי בLOW,והוא זז לי לא רע בכלל..

אני נשברתי כשניסיתי לשחק במשחק הכדורגל פרו אבולושן שמאד מצא חן בעיני אבל ב5200 הוא עבד לי טוב רק ב640X480..אז אני עברתי לרדאון 9600 פרו ואני מרוצה כיום.

אם כבר יש לך אותו אז אתה תוכל להסתדר איתו ברוב המשחקים כיום אם תוריד את הגדרות ההצללה לLOW ויתכן שאפילו בHL2 ובדום 3,אם תנסה להפעיל את המשחקים בלי הגדרת Shader וברזולוציה נמוכה מעט אתה תופתע לטובה.

אם אין לך אותו ואתה שואל בשביל לדעת מה יקרה אם תקנה אותו האם המשחק הזה והזה יעבדו וכו' אז אני מציע לך מניסיון לא לקחת אותו מה גם שמה שבטוח הכרטיס הנ"ל לא יפעיל את המשחקים שהזכרת בצורה נורמלית,אז אם זה המצב אז תחסוך עוד קצת בשביל כרטיס אחר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים