פורסם 2019 באפריל 116 שנים מחבר הנה בדיקת קריאה כתיבה של הכונן... נערך 2019 באפריל 116 שנים על-ידי maor daniel
פורסם 2019 באפריל 116 שנים איך הגעת מ - ssd לצרכים בסיסיים להכי טוב בפלונטר ? הוא ( הקרושיאל ) מספיק טוב בשביל הצרכים שלך ובמחיר טוב של יחס עלות / תועלת.
פורסם 2019 באפריל 116 שנים מחבר כן כן שאלתי אם הוא מספיק טוב או שבעוד כמה שקלים בודדים יש חברה או מוצר אחר יותר טוב? אם יש לקינגסטון גיגהבייט וסאנדיסק מוצרים שווה ערך שגם טובים ונכנסים למחיר של עד 200-250 שקל אשמח לדעת...?
פורסם 2019 באפריל 116 שנים הסמסונג מתחרה טוב עבורו אבל בנפחים קטנים ה-Crucial עוקף. ה-40 בלוקים הלא טובים זה עוד מהמפעל. יש גם בלוקים ספייר... למה שלא תלך כבר על ה-500GB, תחסוך שידרוג עתידי. אלא אם כן אתה מסתפק ב-250GB. לכאורה קיבלת תוצאות תואמות למה שאתה אמור לקבל. אבל עדיף להחליף כי הפער בביצועים גדול.
פורסם 2019 באפריל 116 שנים מחבר יש לי 120GB שאני מנצל מתוכם 60GB אין לי טעם להשקיע כסף בחלק שגם ככה עוד כמה שנים בודדות יפסיקו את הייצור שלו כי כולם עוברים לM.2... 500GB זה לזרוק כסף מבחינתי גם 200 שקל לMX250GB זה לדעתי יותר מידי... בשביל פייסבוק אינטרנט שירים סרטים לדעתי הBX250GB צריך להספיק מבחינת הבנייה שלו הוא בטוח הרבה יותר מתקדם מהBX100 שיש אצלי...
פורסם 2019 באפריל 116 שנים מחבר פשוט זה מעצבן אותי למה אחרי פירמוט הוא טס, אחרי 2-3 חודש שאני לא עושה שום שינוי או פעולה שונה הוא מתחיל בדילאים ותקיעות זה מחרפן אותי!
פורסם 2019 באפריל 116 שנים תראה זה אתה ששואל מה הכי טוב, אז מציעים לך הכי טוב. אתה יכול לקנות כונן שקר כלשהו, לא חסר כאלה, תעשה זאפ ומחיר מהנמוך לגבוה וקנה לך כונן SSD במחיר מינימלי. הכל טוב. לגבי ה - ציטוט של maor daniel פשוט זה מעצבן אותי למה אחרי פירמוט הוא טס, אחרי 2-3 חודש שאני לא עושה שום שינוי או פעולה שונה הוא מתחיל בדילאים ותקיעות זה מחרפן אותי! יש שתי ברירות: 1. להמשיך להתחרפן ..... 2. שאלה יהיו הצרות שלך. תמשיך הלאה. אני ממליץ בחום על האפשרות השניה .... פרופורציות .....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.