פורסם 2019 במרץ 276 שנים המחיר שלו דיי קורץ, השימוש שלו הולך להיות רק למשחקים בהגדרות גבוהות ב-2560x1440 וגלישה באינטרנט, הולך להיות מחובר אליו RTX 2070. תודה! https://www.tms.co.il/va27192ksmhd נערך 2019 במרץ 276 שנים על-ידי ori24
פורסם 2019 במרץ 276 שנים מחבר ציטוט של napoleon45 תחסוך 200 שקל .... https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=959510 ראיתי שאתה ממליץ עליו ובכל זאת אשמח אם תתייחס למסך הזה. איך הוא לשימושים שציינתי? והאם הוא נופל מהמסך המקביל אליו של דל? יש לי את הדל 24 אינץ' IPS ואני מאוד מרוצה ממנו כבר כמה שנים אלא שה27 אינץ שלהם כבר מתחיל מ2000 שח שזה מעבר תקציב שלי.
פורסם 2019 במרץ 286 שנים שמע, אין כאן ניסים וגם לא ניפלאות. DELL הוא לא ! גם לא הלנובו. הוא לא DELL. ושניהם עולים בהתאם. לא מצאתי ביקורות מקצועיות ברשת, והיות ולי עצמי אין את המסך, לא יכול לומר לך משהו ענייני. מהביקורות שבאמאזון, יש יותר מתלונה אחת על טקסט מטושטש במקצת. נערך 2019 במרץ 286 שנים על-ידי napoleon45
פורסם 2019 במרץ 286 שנים אין לו (וויוסוניק) באופן עקרוני שום יתרון, פרט לכך שהוא בא עם VESA MOUNT. אם זוהי לא דרישה, לא ברור איזה עדיפות יש לו.
פורסם 2019 במרץ 286 שנים מחבר ציטוט של napoleon45 שמע, אין כאן ניסים וגם לא ניפלאות. DELL הוא לא ! גם לא הלנובו. הוא לא Dell. ושניהם עולים בהתאם. לא מצאתי ביקורות מקצועיות ברשת, והיות ולי עצמי אין את המסך, לא יכול לומר לך משהו ענייני. מהביקורות שבאמאזון, יש יותר מתלונה אחת על טקסט מטושטש במקצת. הלנובו לא כ"כ מתאים היות ואין לו אפשרות הגבהה בכלל,אני אוהב להגביה קצת את המסך. האם יש הבדל באיכות הצפייה ובצבעים בין המסך של ויוסוניק לבין אותו מסך כזה מדל? הרי הפאנל זה אותו פאנל לא? אני זוכר שאמרו שLG מייצרת בשביל כולם את כל פנאלי הIPS. אני לא צריך יציאות USB ושאר פיצ'רים רק אפשרות להגביה קצת את המסך.
פורסם 2019 במרץ 286 שנים ציטוט של ori24 אני זוכר שאמרו שLG מייצרת בשביל כולם את כל פנאלי הIPS אז אמרו ! LG מייצרת פאנלים, אבל היא לא לבדה ( למרבה המזל ). מה שעוד אני צריך להזכיר לך, זה שיש IPS ויש IPS. יש מסך שעולה 1200 ש"ח ויש שעולה 6000 ש"ח. הרי אתה לא מצפה לאותה איכות תצוגה .....
פורסם 2019 במרץ 286 שנים מחבר ציטוט של napoleon45 אז אמרו ! LG מייצרת פאנלים, אבל היא לא לבדה ( למרבה המזל ). מה שעוד אני צריך להזכיר לך, זה שיש IPS ויש IPS. יש מסך שעולה 1200 ש"ח ויש שעולה 6000 ש"ח. הרי אתה לא מצפה לאותה איכות תצוגה ..... ראיתי באחד השרשורים שכתבת שהמסך של לנובו מבחינת איכות תצוגה שאתה ממליץ עליו לא נופל מאותם מסכים של דל עם אותה רזולציה.
פורסם 2019 במרץ 286 שנים ציטוט של ori24 ראיתי באחד השרשורים שכתבת שהמסך של לנובו מבחינת איכות תצוגה שאתה ממליץ עליו לא נופל מאותם מסכים של דל עם אותה רזולציה. מבחינת זוויות צפיה . וכתמורה לכסף. מה גם שמסכים של דל עולים 2000 ש"ח וצפונה, אבל גם הם לא כליל השלמות אפילו בהשוואה למכי דל היותר יקרים והאיכותיים. יעני אני בא לתאם ציפיות. זה הכל.
פורסם 2019 במרץ 286 שנים מחבר ציטוט של napoleon45 מבחינת זוויות צפיה . וכתמורה לכסף. מה גם שמסכים של דל עולים 2000 ש"ח וצפונה, אבל גם הם לא כליל השלמות אפילו בהשוואה למכי דל היותר יקרים והאיכותיים. יעני אני בא לתאם ציפיות. זה הכל. אין שום דבר מושלם, אחכה לעוד תגובות ,אולי למישהו יש את המסך הזה של ויוסוניק, תודה!
פורסם 2019 במרץ 286 שנים לא יודע לגבי הוויסוניק, אבל את הלנובו יש. ציטוט של Ido.G אין לו (וויוסוניק) באופן עקרוני שום יתרון, פרט לכך שהוא בא עם VESA MOUNT. אם זוהי לא דרישה, לא ברור איזה עדיפות יש לו. אצלו ^^^^^.
פורסם 2019 במרץ 286 שנים מחבר ציטוט של Ido.G למה החלטת שאפשר להגביה אותו? אני רואה שאפשר רק לעשות Tilt. vesa mount זה לא אומר שאפשר גם להגביה? לא כ"כ בקיא במומחים.
פורסם 2019 במרץ 286 שנים מחבר ציטוט של napoleon45 vesa mount - זה אפשרות תליה על הקיר / חיבור זרוע מאחור. לא קשור להגבהה..... חחח, תודה רבה! אז אלך על הדל סביב ה2000 שח כי כאמור אני אוהב להגביה את המסך. בדקתי עכשיו את הדל שיש לי והוא מוגבה למקסימום! אז ככה שזה מייתר את שאר האופציות שעלו פה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.