פורסם 2002 באפריל 923 שנים "בוא נאמר שאני מוותר על העכבר האלחוטי והערכה של מקלדת + עכבר אז מה המקלדת המומלצת?מה עוד חסר פה לדעתכם?? "אם היית קורא את ההודעה הקודמת שלי היית יודע......
פורסם 2002 באפריל 1023 שנים מחבר שימו לב למערכת החדשה:Hercules Game Theater xp 6.1 - 654Logitech WingMan® Strike Force 3D - 643SideWinder Wheel Force Feeddback - 761SideWinder Game Pad pro usb - 201Altec lansing ATP-5 - 1264Logitech Internet Keybord - 157 3680 ש"חשוב, מה חסר, מה יש לשנות?
פורסם 2002 באפריל 1023 שנים מחבר לך על רמקולים יותר טובים ועל כרטיס קול של creative audigy platinium exחרא כרטיס!!!בעעעעע
פורסם 2002 באפריל 1023 שנים מחבר מכל מה שפירסמת, זה מה שיש לך, לא?המממ יש לי רק את הרמקולים שאותם אני מתכוון למכור לבן דוד שלי...יש לי גם את הכרטיס קול
פורסם 2002 באפריל 1023 שנים הבנתי ממך שהם פ33ות לגבות, נפ3ים לריסים, תקליטים לתקליטנים, דרייברים לכרטיסים וכן הלאה...
פורסם 2002 באפריל 1023 שנים צעצועים יפיםאבל רמקולים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחקניתי בחו"ל הרבה יותר טובים של labtec 5 רמקולים לוויניים ועוד סאב וופר ועוד רסיבר מובנה עם הסאב כל רמקול לוויני 2" והסאב הוא8" די קטן אבל הוא נותן אפקט מצויין חבלזכל השאר לדעתי בסדרדרך אגב יש היום מוצרים של labtec אבל הם לא כמו שלי את שלי עדיין לא הביאו בכלל לישראלאתה יכול אם אתה רוצה יש היום ב650 שקל דומים לשלי רק שזה 4 רמקולים לוויניים ולי יש 5
פורסם 2002 באפריל 1023 שנים מחבר הבנתי ממך שהם פ33ות לגבות, נפ3ים לריסים, תקליטים לתקליטנים, דרייברים לכרטיסים וכן הלאה...המממ לא יודע... קצת מאוכזב מהם...אולי צריך להתרגל...
פורסם 2002 באפריל 1023 שנים 4.1 זה הכי טוב למשחקים......רק את המקלדת תשנה למקלדת ארגונומית של מייקרוסופט.
פורסם 2002 באפריל 1023 שנים הבנתי ממך שהם פ33ות לגבות, נפ3ים לריסים, תקליטים לתקליטנים, דרייברים לכרטיסים וכן הלאה...המממ לא יודע... קצת מאוכזב מהם...אולי צריך להתרגל...להבא תלמד,רסיבר של Onkyoזוג רמקולים קדמיים של סרווין, 12" הוופר.סטליטיים אחוריים + סאב של אינפיניטי או משהו איכותי יותר... (תלוי בתקציב)כבל אופטי של 200 ש"ח למטר שיתחבר ישירות לכניסה האופטית ברסיבר.בספק אם תיהיה מאוכזב אז...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.