עבור לתוכן

עזרה להגדרת ראוטר tp-link TD-W9980 או D-Link G225

Featured Replies

פורסם

עדכון: מסתבר שהיתה בעיה בקופסא של בזק עצמה, במקרה ראיתי את הטכנאי של האזור, הוא בדיוק סידר אותה, עכשיו אני תוהה איזה ראוטר כדאי לי למכור ואיזה לשמור, כרגע ה dlink מחובר. 

שלום לכולם!

אני אשמח לעזרה או הכוונה איך להגדיר את הראוטר D-Link G225 או TD-W9980.

קצת רקע, הייתי באקספון עד עכשיו השירות הטכני שלהם היה מזעזע, החלטתי לעבור לבזק עם תשתית של פרטנר באנדל הפוך (שוקל לעבור לפרטנר עם תשתית של בזק).

הסתבר לי בדיעבד שבזק לא נותנים תמיכה לראוטרים לא שלהם, והנציג תמיכה טכנית בשיא חוצפתו שאל אותי למה בכלל יש לי ראוטר פרטי ושאני יכול להשכיר ב10 ש״ח מהם אחד.

אני רק עברתי לבזק וכבר שוקל להתנתק מהם, עד עכשיו לא היתה לי בעיה פחות או יותר להיכנס לראוטר ולהזין שם משתמש וסיסמא ואנגלית היא לא שפה זרה לי.

אני תוהה איפה אני נכשל בהגדרות של הראוטר וכבר התחלתי לחשוב שאולי בזק מחסירים ממני מידע בכל הנוגע לעוד הגדרות מלבד השם משתמש.סיסמא.

הצעד הבא מבחינתי זה לקרוא לטכנאי פרטי שיתקין לי את זה ועל הדרך אולי יסביר לי אם לא אצליח לקבל תשובה פה בפורום, ניסיתי לחפש מדריך בסגנון ללא הצלחה.

תודה מראש וסורי על החפירה.

אמ:לק

אני רוצה להגדיר את אחד הראוטרים הפרטיים שיש לי בכדי לגלוש עם תשתית של בזק+פרטנר אבל אין לי מושג אם אני עושה זאת נכון,

אשמח לעזרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים