עבור לתוכן

אחריות לאחר האוברקלוק (אני יודע שאין אבל האם אפשר לעשות קומבינה).

Featured Replies

פורסם

מישהו ניסה לעשות קומבינה לאחר שנשרף לו משהו לאחר אוברקלוק וקיבל אחריות? :)

כמו למשל אם נשרף מעבד מאוברקלוק להחזיר את כל ההגדרות בביוס לקדמותן ולהגיד שזה נשרף מברק או כל מיני דברים כאלה כמו להחזיר קירור מקורי של כרטיס מסך וכו'...

תודה על התשובות.

פורסם

סאב???

פורסם
  • מחבר

מה??

פורסם

סאב???

WTF!
פורסם

אם אני זוכר נכון לSUBX יש ניסיון קצר כזה :)

פורסם

אני לא חושב כל כך שאפשר לקרוא לזה קומבינה כי זה יותר בכיוון של מזל...

פורסם
  • מחבר

סתם רציתי שאנשים יכתבו פה חוויות.

פורסם

מה אנחנו נראים לך פסטיבל מספרי הסיפורים, יש מקרים ויש מקרים זה לא תלוי רק בחנות כמו שאמרו פה זה תלוי הרבה במזל על איזה טכנאי אתה נופל וכמה הוא קפדני בבדיקות.. שאתה עושה משהו תלמד לחיות עם ההשלכות, אוברקלוקינג - מבטל אחריות!

פורסם
  • מחבר

ואיזה בדיקות הוא מבצע?

פורסם

אני לא חושב ששום טכנאי יוכל לגלות מה קרה.. זאת אומרת, אם הוא נשרף לך בגלל שהעלת יותר מדי מתח, אז הוא לא יצליח להפעיל

את המעבד, והוא לא יידע מה קרה איתו.. אני חושב שיחליפו את זה לך אם לא תהיה טיפש ותגיד שטיות (=עדיף פשוט לשחק אותה מטומטם

ולהגיד שאתה לא יודע מה קרה.. ולא עד כדי כך מטומטם - עכשיו קיץ אין ברקים ;) ) בטח רק בחברה של היצרן אולי אפשר לגלות שם במעבדות

ולא ישתדלו עד כדי כך בשביל מעבד מסכן אחד אין להם זמן בשביל זה. וזמן = שווה = כסף .. :)

תעשה OC חפשי רק עם קירור מתאים ואל תנסה לשרוף בכוונה.

פורסם

הם עושים סיאנס למעבד ושואלים אותו באיזה תדר הוא עבד...

הם לא עושים כאלה בדיקות קפדניות אבל יש טכנאים שיותר שמים לב לפרטים ויש כאלה שפחות אכפת להם..

מניסיון אישי עם ניצול אחריות של לוח אם, שטכנאי אחד כבר בא אלי עם קופסא חדשה פתאום ירד הטכנאי השני במדרגות וביטל את האחריות...

פורסם
  • מחבר

מה אתה מסתלבט? תענה כמו בן אדם זה שאתה כל היום בפורום עם 1000000 הודעות לא נותן לך זכות לזלזל.

פורסם

הוא ענה תשובה מדוייקת אם היית קורא אותה ולא רק מחפש לריב.

הוא אמר שזה פשוט תלוי בטכנאי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים