מה אני יכול לעשות שכרטיס SD מהיר של 64GB יעבוד במכשיר שלא קולט כרטיסים מהירים (אני יודע שצריך להיות איזשהו פורמט או המרה שיכולים לעשות לזה) אשמח לשמוע תגובות ועצות תודה רבה!!!
משהו מאוד מוזר שקרה לי בשנים האחרונות. אם אני מגדיר כיבוי אוטומטי למסך אז מפעם לפעם כאשר אני מזיז את העכבר המסך נדלק אך העכבר ולוח המקשים פשוט נעלמים... -הכנסה/הוצאה של ה USB שלהם מזוהות ע"י וונדוס אבל לא מחזירות שליטה. -alt+ctrl+del מקפיצה את מנהל המשימות והעכבר זז בו אך בכל השאר לא רואים אותו. -חיבור עכבר חדש/נוסף חוטי/BT לא מפעילה את עכבר. מה שמוזר יותר הוא שהתופעה קרתה במחשב שלי גם אחרי שהוא הוחלף (פעמיים) ומערכת ההפעלה. הדבר היחידי שנשאר משוטף לכל המערכות הוא שאני משתמש ב G600 של לוג'יטק
מה שדורש עבודה מורכבת בפוטושופ עם מסכות ושכבות, נאנו בננה מבצע בשניות עם הוראה פשוטה במילים - ללא צורך בניסיון מקצועי. האם זהו הדור הבא של יכולות הבינה המלאכותית בתחום העיצוב הדיגיטלי?לכתבה
בדקנו את ביצועי ה-ARC B580, כרטיס מסך זול יחסית שמגיע אחרי תקופה ארוכה של ליטושי תוכנה ושיפורי ארכיטקטורה מצד אינטל. האם פה שוכנת ההבטחה הגדולה לתחרות בתחום כרטיסי המסך הזולים?לכתבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.