עבור לתוכן

אוברקלוק ל-Inno3d Gf FX 5200 - בעיה מוזרה

Featured Replies

פורסם

רציתי להמהיר את הכרטיס המסריח שלי, וגיליתי משהו מוזר:

תוכנת RivaTuner החליטה שהזכרונות שלו רצים במהירות 405 מה"צ, ולעומת זאת הדרייברים של Omega הציגו 332 מה"צ.

הייתכן?

פורסם

אל תתעסק אם הכרטיס הזה באובר קלוק, היה לי אותו אין לו בכל מתחים יציבים, הוא כבר נישרף לי והיה עליו קירור אחושקשוקה!

פורסם

כרטיס גרוע ביותר! :P ::)

פורסם

אני לא מדרבן אף אחד להמהיר או משהו,אבל סטינגר עשה לכרטיס שלו אוברקלוק סבבה לחלוטין. אולי הוא כבר הוריד אבל בכל אופן הוא הגיע איתו למספרים נחמדים.

פורסם

בידיוק מה שבאתי להגיד , יש ברשותי , Inno3d FX5200 128BIT , האוברקלוק הכי גבוהה שהצלחתי לעשות היה 340\640 , זה משוגע.

הקיצר , שברתי שיא עולם ב3dmark03...

עכשיו עוד דבר , הכרטיס שלי היה עם מתח של 1.9 לAGP... , לא יודע אם זה עזר הרבה , אבל על הכרטיס הזה קירור Spire Superock , ומאורר טורנאדו 80MM עליו(כל המאוררים הושאלו מחברים) , מהצד שלו היו שני מאוררים של 80MM SF2... , ומארז פתוח

עכשיו , יום למחרת הכרטיס החליט שהוא מת , ולא עבד , כאילו , ניסיתי להיכנס למשחק והוא היה מראה מסך שחור אבל משמיע סאונד(בוינדוס הוא עבד תקני לגמרי) , אחרי כמה זמן הוא התאושש...

כרגע הוא במחשב של אח שלי על אוברקלוק ל 300\500 , הוא לא עושה יותר מזה עכשיו... , וגם יש לו קירור סטוק עם מאורר 80MM ג'נרי עליו...

אז אל תגידו שInno3d היא חברה חרא!

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לענות לי בבקשה? :(

למה כל תוכנה מראה לי מהירות זכרונות אחרת? ומהי המהירות האמיתית?

פורסם

אתה רוצה לדעת את הסטוק או את המהירות העכשווית?

פורסם
  • מחבר

הממממ... ???

אני מתכוון למהירות לפני המהרה.

פורסם

הכרטיס שלך הוא 128BIT או 64BIT? , אם הוא 64ביט המהירויות שלך צריכות להיות 270MHZ לליבה ו370MHZ לזיכרונות

במידה ויש לך 128ביט , אז צריך להיות לך 400MHZ לזיכרונות ו250MHZ לליבה.

פורסם
  • מחבר

יש לי את גירסת ה-128 ביט, אבל האומגה חושב שהזכרונות רצים במהירות 332 מה"צ.

איך זה יכול להיות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים