פורסם 2002 באפריל 823 שנים בבקשה אם אתם יכולים תישלחו לפה תמונות שלכם בהירוס 4 כי אני חייב ( עוד יומיים אני קונה לא במחיר מלא טוב אז הש הש קאפיש? ) תמונות היתרשמויות סיפורים ומה חדש במשחק ויתרונות וחסרונות של הירוס 4 לעומת משחקים קודמים יתקבלו בברכה תודה.
פורסם 2002 באפריל 823 שנים אין לי ממש זמן לזה עכשיו אז אני אסכם בשתי מילים:מומלץ בחום!ודרך אגב, לא יקרה כלום אם מדי פעם יקנו משחק במחיר מלא מחנות מסודרת כדי שגם להבא יוציאו משחקים טובים.שיחקת? נהנת? קנה את המשחק!
פורסם 2002 באפריל 823 שנים מחבר דווקא קניתי בחיי משחקים מקוריים במחיר מלא:NBA 200 FIFA 200MDKCIV 3RED ALERT 1DARK REIGEN ( שכחתי את השם בדיוק הדיסק אצל בן דוד שלי) IAF MOTOCROSS MADNESSבבקשה אז אני לא בדיוק מר קמצן נכון.
פורסם 2002 באפריל 1923 שנים אין כמעט שום הבדל בין הרביעי לקודמים חוץ משיפור קטן בגרפיקה של הקרבות. משהו מאוד מעצבן זה שמגבילים אותך בביניינים שאתה יכול לבנות בטירה: אם רוצים נזירים אי אפשר לבנות אבירים וכו'. תמונות אין לי
פורסם 2002 באפריל 2023 שנים קודם כל המשחק ממש מגניב הגרפיקה ממש יפה והקרבות יותר מעניינים החסרונות הם (ואולי לא כולם יסכימו איתי) הם שנורא סיבכו את המסימות בקאמפיין אין פיתוחים של יחידות וחלק מהיצורים נראים וזזים ממש כמו "יצורים" אבל עדיין שווה בגלל שהמשחק שונה בהרבה ממה שהכרנו נ.ב. אני מסכים איתך, זה לא יהרוג את שוק המשחקים עם תקנה משחק לא הכי מקורי
פורסם 2002 באפריל 2123 שנים עוד לא שיחקתי בהירוס 4...אבל אני יודע שהירוס שלוש זה חבל על הזמן..שחקתי בו מלא...אתה רוצה תמונות?אני אבקש מאחד שאני מכיר שיעשה כמהעם הוא יעשה אני יעלה אותם לפה...
פורסם 2002 באפריל 2523 שנים הירוז 4 הוא אחד המשחקים הטובים ששיחקתי בהם, הוא המשחק הטוב ביותר בסדרה שלו ואחד המשחקים היחידים שקניתי בכסף מלא פשוט שווה כל שקל. כל שינוי שבוצע בו לעומת המשחקים הקודמים הוא טוב. אבל עצה ממני - אם אתה יכול, תקנה אותו בחו"ל או שתזמין משם, האריזה וכל זה שלו פשוט מהממת בארה"ב, ובאירופה זה סתם דרעק :-/ אפילו החוברת נמצאת על הדיסק כקובץ PDF.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.