עבור לתוכן

שדרוג ליציאות USB 2.0

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!

נמאס לי ששום התקן USB מהיר מודרני לא מסתדר עם המחשב שלי. אני רוצה לשדרג ליציאות USB 2.0, אך לא ממש יודע מה לעשות, ואיך לבדוק את המחשב. יש לציין שהוא לא כל כך ישן, בן שנתיים בערך, עובד עם חלונות XP -פרו, וכולל 4 יציאות USB 1.1  מאחור, ושתי יציאות כאלו בפנל הקדמי. לוח האם: מתוצרת VIA, אך אין לי פרטים נוספים, לא על הצ'יפסט וכו'. איך אפשר לדעת? האם יש צורך בפתיחת המחשב באופן פיזי ובדיקה של הרכיבים?

מה אפשרויות השדרוג שלי וכמה זה עשוי לעלות??

אנא עיזרו!

תודה

פורסם

תקנה כרטיס PCI שנותן לך 2 או 4 יציאות USB2.0

פורסם

מידע על המחשב שלך תוכל לשלוף בעזרת התוכנה Sisoft Sandra שאותה אתה יכול להוריד מכאן:

http://download.guru3d.com/sandra

פורסם

אבל בד"כ לא כתוב בתוכנה הדגם של הלוח, אלא רק הצ'יפסט שלו.

הכי קל לראות בעת אתחול/הדלקת המחשב מה הדגם (בד"כ מופיע במסך בצד שמאל למעלה או למטה).

תקנה כרטיס PCI שנותן לך 2 או 4 יציאות USB2.0

רק אם הלוח תומך ב-USB2.0 הכרטיס יעבוד במהירות זו

פורסם

מה פתאום אין שום קשר הכרטיס כולל בקר USB משלו ואפשרי לשים אותו אפילו על לוחות בלי USB 1

פורסם

:-X

התבלבלתי עם הרחבה של הפורטים.

סליחה.

פורסם

אהה חברה שאלה קטנה...

אני כנראה קונה קורא כרטיסי זיכרון עכשיו כתוב שהוא מתאים ל USB2.0 ולי המחשב יש לי אותו שנתיים.

השאלה שלי אם זה משנה איזה USB יש לי במחשב עצמו או מה שמשנה זה החלק שמתחבר(במקרה שלי הקורא כרטיסים).

תודה רבה רבה.

דוד

פורסם

זה תלוי..

אם יש לך במחשב רק USB 1.1 ואתה מחבר מכשיר שהוא USB2 אז הוא יעבוד רק במהירות של USB 1.1.

אם יש לך במחשב USB 2 ואתה מחבר מכשיר שהוא USB 1.1 אז הוא יעבוד רק במהירות של USB 1.1..

פורסם

ואיך אני יודע מה יש לי?

ווואלה תודה רבה מצטער שאני מציק... :-\

אתם אחלה חברה :-*

דוד

פורסם

איזה לוח אם יש לך ?

פורסם

מסתכל בחוברת המצורפת של הלוח או בודק לפי הדגם של הלוח-אם.

אם אין לך את החוברת: חפש את הדגם המדוייק של הלוח, לך לאתר החברה בה הוא מיוצר - שם תקרא את המאפיינים של הלוח כולל איזה גרסת USB יש לו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים