עבור לתוכן

מחפש לקנות מכשיר אנדרואיד שכולל NFC לקניית נסיעות ברבקו עד

Featured Replies

פורסם

אין צורך , נורא זול בארץ , אם ממש רוצה יכול לבזבז 100-200 שקל לאילת ולחסוך 300-400 . 

פורסם

כל טלפון יהיה טוב , ולמדתי להעריך את "חוכמת ההמונים" לכולם יש את זה , כנראה מסיבה מסויימת , סך הכל הוא טלפון טוב מאוד. אני שוקל להחליף את הסוני שלי בS9 רק בגלל שקע אוזניות .🤷‍♂️

פורסם
  • מחבר

תודה על העצה

זאת אגב ההודעה שמקבלים בגוגל בנוגע לתשלום עם כרטיס אשראי או פייפאל ישראלי

עריכה:

יש את ה-S9 בצבעים אחרים חוץ משחור אבל לא במחיר יקר?

מה עוד צריך לדעת על ה-S9 אם אני רגיל לחווית אנדרואיד נקייה יותר ומעודכנת יותר?

אני משתמש בהרבה אפליקציות ושירותי גוגל

עריכה 2:

עוד אלף שקלים ואני מקבל בארץ את הפיקסל

https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1000105

רק שאני לא יודע אם יש בארץ צבע לבן כמו שם...

Selection_103.png

פורסם

אלף שקלים זה הרבה [לדעתי , בשביל ההפרש בניהם] הייתי קונה איתם אוזניות טובות [לא חסר מה לקנות ב1000 שקל] . אממ עד כמה שאני זוכר יש הרבה צבעים לS9 , סגול , תכלת , אפור [אדום יפייפה באזורין מסויימים באסיה].

הפיקסל הוא מכשיר יותר נישתי ויש לו את הבעיות שלו . האמת , הממשק של סמסונג ממש נחמד. אני לא יודע למה אתה מצפה , יש בו אפשרויות ונוחיות מסוימת שאין בממשק ה"נקי" של אנדרואיד [היה לי עד לא מזמן S7 וכולם מסביבי עםS8 אוS9] [ואגב , הפיקסל לא בדיוק נחשב אנדרואיד נקי]

עכשיו סמסונג מגלגלים את העדכון לאנדרואיד 9 עם ממשק חדש one ui , שנועד להקל על הבוהן שלך במסכים הארוכים . יש לי סוני XZ2 קומפקט (הוא פיצי , 5 אינץ) ואני מאוד אוהב אותו , אבל אפילו שהוא קטן , יחס מסך שלו 2:1 ואני ממש מרגיש את הבוהן הימניצ שלי מתאמצת , ואפילו כואבת מ over  "הגעה לפינות", כן אולי אני משתמש יותר מידי בטלפון , אבל היום מי לא? [3-4 שעות זמן מסך ביום ככה כבר מהHTC ONE X שזה הרבה שנים] בחיים לא הרגשתי לחץ כזה על הבוהן. 

אני כן יכול להרגיש הבדל מהירות גדול מהS7 לסוני , אבל מדובר בשתי דורות של מעבדים [יש לסוני סנפדרגון845][ואולי אחסון מהיר יותר] , בספק אם יהיה הבדל גדול מהS9 . הרבה ביקורות על הפיקסל2 , אומרות שהוא האט בצורה משמעותית מאוד. הS7 שלי עובד נהדר. [כמובן שזה תלוי בכמה גאנק יש על המכשיר, אצלי יש מעט מאוד]

סליחה על הבלאגן בכתיבה , אולי אחרכך יהיה לי כוח לסדר קצת פסקאות וכו. 

פורסם

אגב , הפוסט המקורי דיבר על תקציב של 1K , אחרכך דיברת על הפיקסל שעולה בערך 3K , אני מציע את הS9 בתור פשרה מסוימת , יש לזכרו כי הוא יחסית ישן ובקרוב ייצאו מכשירים חדשים יותר [עם סנפגרדון 855 וUFS3] . הS9 באופו מפתיע נותן יחס עלות תועלת מוצלח מאוד [עולה בערך 2K בארץ , הייתי מדלג על אחריות יבואן רשמי ]

פורסם
  • מחבר

אוקיי

תודה

אגב כתיבה מבולגנת זה אחלה. אבל לא כתבת מבולגן מספיק :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים