עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מחפש לקנות מכשיר אנדרואיד שכולל NFC לקניית נסיעות ברבקו עד

Featured Replies

פורסם

אין צורך , נורא זול בארץ , אם ממש רוצה יכול לבזבז 100-200 שקל לאילת ולחסוך 300-400 . 

פורסם

כל טלפון יהיה טוב , ולמדתי להעריך את "חוכמת ההמונים" לכולם יש את זה , כנראה מסיבה מסויימת , סך הכל הוא טלפון טוב מאוד. אני שוקל להחליף את הסוני שלי בS9 רק בגלל שקע אוזניות .🤷‍♂️

פורסם
  • מחבר

תודה על העצה

זאת אגב ההודעה שמקבלים בגוגל בנוגע לתשלום עם כרטיס אשראי או פייפאל ישראלי

עריכה:

יש את ה-S9 בצבעים אחרים חוץ משחור אבל לא במחיר יקר?

מה עוד צריך לדעת על ה-S9 אם אני רגיל לחווית אנדרואיד נקייה יותר ומעודכנת יותר?

אני משתמש בהרבה אפליקציות ושירותי גוגל

עריכה 2:

עוד אלף שקלים ואני מקבל בארץ את הפיקסל

https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1000105

רק שאני לא יודע אם יש בארץ צבע לבן כמו שם...

Selection_103.png

נערך על-ידי רון88

פורסם

אלף שקלים זה הרבה [לדעתי , בשביל ההפרש בניהם] הייתי קונה איתם אוזניות טובות [לא חסר מה לקנות ב1000 שקל] . אממ עד כמה שאני זוכר יש הרבה צבעים לS9 , סגול , תכלת , אפור [אדום יפייפה באזורין מסויימים באסיה].

הפיקסל הוא מכשיר יותר נישתי ויש לו את הבעיות שלו . האמת , הממשק של סמסונג ממש נחמד. אני לא יודע למה אתה מצפה , יש בו אפשרויות ונוחיות מסוימת שאין בממשק ה"נקי" של אנדרואיד [היה לי עד לא מזמן S7 וכולם מסביבי עםS8 אוS9] [ואגב , הפיקסל לא בדיוק נחשב אנדרואיד נקי]

עכשיו סמסונג מגלגלים את העדכון לאנדרואיד 9 עם ממשק חדש one ui , שנועד להקל על הבוהן שלך במסכים הארוכים . יש לי סוני XZ2 קומפקט (הוא פיצי , 5 אינץ) ואני מאוד אוהב אותו , אבל אפילו שהוא קטן , יחס מסך שלו 2:1 ואני ממש מרגיש את הבוהן הימניצ שלי מתאמצת , ואפילו כואבת מ over  "הגעה לפינות", כן אולי אני משתמש יותר מידי בטלפון , אבל היום מי לא? [3-4 שעות זמן מסך ביום ככה כבר מהHTC ONE X שזה הרבה שנים] בחיים לא הרגשתי לחץ כזה על הבוהן. 

אני כן יכול להרגיש הבדל מהירות גדול מהS7 לסוני , אבל מדובר בשתי דורות של מעבדים [יש לסוני סנפדרגון845][ואולי אחסון מהיר יותר] , בספק אם יהיה הבדל גדול מהS9 . הרבה ביקורות על הפיקסל2 , אומרות שהוא האט בצורה משמעותית מאוד. הS7 שלי עובד נהדר. [כמובן שזה תלוי בכמה גאנק יש על המכשיר, אצלי יש מעט מאוד]

סליחה על הבלאגן בכתיבה , אולי אחרכך יהיה לי כוח לסדר קצת פסקאות וכו. 

פורסם

אגב , הפוסט המקורי דיבר על תקציב של 1K , אחרכך דיברת על הפיקסל שעולה בערך 3K , אני מציע את הS9 בתור פשרה מסוימת , יש לזכרו כי הוא יחסית ישן ובקרוב ייצאו מכשירים חדשים יותר [עם סנפגרדון 855 וUFS3] . הS9 באופו מפתיע נותן יחס עלות תועלת מוצלח מאוד [עולה בערך 2K בארץ , הייתי מדלג על אחריות יבואן רשמי ]

פורסם
  • מחבר

אוקיי

תודה

אגב כתיבה מבולגנת זה אחלה. אבל לא כתבת מבולגן מספיק :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.