עבור לתוכן

מחפש נגן MP3 בתקציב של כ1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

יש לי רק 5 GB של מוסיקה על המחשב..אז אני לא צריך נגן עם הרבה נפח...10GB מספיק לי בהחלט..

קראתי פה קצת בפורום וראיתי את הDELL DJ, הוא דווקא נראה לי בסדר..והוא נכנס לי בתקציב אם אני אצליח לקנות אותו בארה"ב

השאלה שלי היא אם יש אולי נגן אחר בתקציב נמוך יותר עם פחות נפח אבל איכול טובה שיכנס לי בתקציב?

ועוד שאלה..

איזה נגנים כן תומכים בעברית?

אני אסתדר גם בלי כי אני לא שומע הרבה עברית אבל זה יהיה טוב אם הוא יתמוך בעברית

תודה לעונים

פורסם

יש את האייפוד מיני או הקריאייטיב מונו 2, שניהם אבל "רק" 4 גיגה אז אם זה מספיק לך הם נורא קטנים וחמודים, שניהם טובים, אם תתעניין אני יפרט יותר.

אולי אם תמצא מקום טוב שמוכר את הריאו קארמה זאת אחלה קניה ב20 גיגה עם המון פיטצרים ואחלה של איכות נגן! אמור לעלות בערך 250 דולר, שווה את ההבדל אבל.

פורסם
  • מחבר

קודם כל..יש משהו שלא הסברתי נכון..אני לא מתכוון לקנות בארץ יקר לי מדי ההפרש הזה בין חול לפה אז המחירים יהיו בדולרים..והתקציב 200-250 דולר..

האמת שאני יכול לחרוג אבל רק אם זה שווה את זה...ראיתי בפורום שב330 דולר אני קונה את הIriver עם ה20GB,

אין לי בעיה גם לקנות נגן עם 4 GB, כי זה בהחלט יספיק..אבל אני אתבאס לדעת שאם הייתי מוסיף עוד קצת הייתי מקבל 20 GB..

בנוסף חשוב לי שתהיה למכשיר עוצמה טובה וכל הפיצ'רים החדישים..

ראיתי את הDELL DJ בגרסת ה15GB, והוא דווקא מוצא חן בעיניי..אבל חלק לא ממליצים עליו בחום..

מצד שני לקריאטיב יש את הגיוקבוקס שהוא ממש זול יחסית לנפח..

אני מקווה שתצליחו להמליץ לי על נגן לפי הדרישות האלה..

תודה

פורסם

לדעתי הבחירה צריכה לנוע בין הריאו קארמה לאייריבר, אחד בסיבות ה250 דולר והשני בסביבות ה290 דולר.

תחפש, יש בערך 10 סקירות על כל אחד מהם ברשת.

פורסם
  • מחבר

iRiver iHP-120 עולה 290 דולר?

ראיתי תריו קארמה...הוא לא נראה לי יפה..

האייריבר גם נראה טוב וגם יש עליו מלא ביקורות טובות,

השאלה שלי אם אני צריך כל הך הרבה ושווה להשקיע בשבילו 1400 שקל

פורסם

בלי שאלה אפילו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים