עבור לתוכן

בעיה חמורה בהארד דיסק

Featured Replies

פורסם

יש לי שתי הארד דיסיקים:

1) IBM\HITACHI 120 GB

2)WESTERN DIGITAK 40 GB

שתייהם 7200RPM ןשתייהם 8 מגבייט BUFFER

הם מחולקים ככה HD: [C:] 8.66/10.54 GB [D] 0.82/9.76 GB [E] 104.46/104.47 GB [F] 28.xx GB

על דיסק F התרנתי LINUX על C היה לי WINDOWS XP NTFS ה LINUX עבד אבל אז ניסיתי לעלות את ה WINDOWS בכדי לעשות זאת יש תוכנה בשם LILO הבעייה הייתה ש LILO לא תומך ב NTFS , ניסיתי לנוציא את הארד דיסק של ה 40 גיגה אשר היה על PRIMARY SLAVE ומצב היה ככה: 120 גיגה היה על PRIMARY MASTER הצורב SEC MASTER והDVDR על SEC SLAVE טוב אני מעלה את המחשב והוא אומר לי שאין PRIMARY SLAVE טוב אני מנסה בכל זאת לעשות BOOT (כי אני מפגר) ומה שקורה הוא שהוא רושם לי 0101010101010101001001010101 טוב אני מכבה את המחשב ומחזיר את הארד דיסק הישן מכניס דיסק של XP מתקין נכנס מוחק את ה LINUX ב PARTISION MAGIC הכל נראה טוב עד שאני מנסה להעביר קובץ: הוא העביר לי 700 מגה במשך 16דקות בקיצור הארד דיסק של ה 120 נפדק נראה לי. למישהו יש מושג למה,איך אני יכול לסדר את זה. וכן זה לא משנה מה אני עושה עם אני אפילו בהארד דיסק הישן של ה 40 מנסה לפתוח קובץ RAR הוא גם עושה את זה שעה, בבקשה אנשים אני צריך עזרה.

פורסם

לא בטוח שהדיסק קשיח נדפק יכול להיות שהלוח אם נדפק או שצריך עדכון ביוס נסה כמה דברים

1.תחליף כבל IDE

2.תעדכן ביוס

3.תבדוק את תקינותו של הדיסק קשיח אם התוכנה של היצרן

4.בדוק תדיסק קשיח על לוח אם אחר

פורסם
  • מחבר

1) לא בעיה ,תודה

2)לא בעיה ,תודה

3)לא קיבלתי תוכמה איפה אני יכול להוריד??

4)לא בעיה ,תודה

פורסם

תחבר את הHD למחשב תקין תראה אם הם עובדים בסדר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים