פורסם 2004 במאי 2721 שנים אוקיי הבנתי בערך איך הולך התהליך האצה של המעבד והזיכרון (במקביל) והיחס מעבד:זיכרון.אבל יש גם אוברקלוק ללוח, מה זה עושה ? איך עושים את זה? מה זה נותן בעצם?המון תודה, אם אפשר הסבר מפורט זה יהיה טוב, לא אכפת לי אפילו אם יהיה מצוטט מת'רד אחר או משהו, המון תודה מראש!
פורסם 2004 במאי 2721 שנים עקרונית את בסיס האוברקלוקינג מבצעים בצורה הבאהFSB כפול המכפלה = מהירות המעבדברגע שמעלים\מורידים את המכפלה - זה משפיע אך ורק על המעבד, אבל לצערינו המעבדים החדשים נעולים לכל INTEL גם..בקיצור שאתה מעלה את ה FSB זה משפיע על הכל.. מעבד זכרונות צ'יפסט.. הכלבגלל זה קיימות קומבינות אחרות בשביל לא להפריע ולא להגביל את האוברקלוקינגכגון, נעילת תדרי PCI\AGP, יחסי זכרונות:מעבד שמשפיע אך ורק על הזכרונות ביחסית ל FSB..
פורסם 2004 במאי 2821 שנים מחבר אוקיי תודה רבה "וואטוס לוקוס" אבל לא חידשת לי כלום, בקשר למעבד אני יודע שכאשר אתה מעלה אז הזכרון עולה במקביל וגם היחס בין המעבד לזיכרון משפיע וכו', אבל איפה הלוח הכל הסיפור הזה?? המכפלה של המעבדים נעולה נכון (חוץ ממוביילים) אבל מה איך הלוח קשור לזה? איך מאיצים אותו? איך קשורה נעילה של AGP:PCI לתהליך??מצטער על השאלות המרובות פשוט אני לא רוצה להתחיל להאיץ עד שאני לא יודע הכל כמו שצריך.
פורסם 2004 במאי 2821 שנים חחח מה אתה מסטול מה זה להאיץ את הלוחברגע שאתה מעלה את ה FSB עולה התדר של הצ'יפסט הצפוני NB אז הינה זה מה שנקרא להאיץ את ה"לוח" אין עוד דברים אתה מתבלבל..
פורסם 2004 במאי 2821 שנים מחבר חח אוקיי אז כשאני מעלה את הבאס של המעבד עולה במקביל התדר של הגשר צפוני? תגדיר מזתומרת תדר? ואיך זה משפיע , מבחינת טמפ', צריכת חשמל וכו'?
פורסם 2004 במאי 2821 שנים תדר נמדד במגהרציםהתדר של המעבד שלך לדוגמא 2400 מגהרץהתדר שהNB עובד בו שיש מעבד אינטל לדוגמא הוא 200 מגהרץתדר ה PCI בדרך כלל הוא 33 מגהרץוהAGP נדמה לי שזה 66 מגהרץברגע שאתה מעלה את ה FSB אתה מעלה את התדר שהלוח נמצא בו כרגע זה משפיע על זכרונות\NB\מעבד ועוד
פורסם 2004 במאי 2821 שנים מחבר אז רגע אם אני נועל את הAGP:PCI אז התדר לא משתנה? מצטער אני בור בקטע הזה.אגב, איך נועלים בכלל? והאם אני צריך לנעול פני שאני מתחיל להאיץ?
פורסם 2004 במאי 2821 שנים אם אתה נועל את הagp :pci אז שתעלה את הבאס/fsb אז יעלה רק מהירות המעבד ,זכרונות,גשר צפוני עושים את זה כי הכ.מסך לא עובדים טוב עם תדרים לא רגילים כמו 70 מגה ואז יש בעיות אם נועלים את זה זה נשאר 66 מגה לagp ו33 לpci זה תמיד יחש של 1 ל 2 בין pci לagp עוד משהו?
פורסם 2004 במאי 2821 שנים כדרך אגב איך אפשר דרך תוכנה לבדוק את תדר ה PCI\AGP מישהו יודע?כי אצל חבר שלי בביוס אני לא מוצא נעילה ועשינו לו אוברקלוק אני לא יודע מה תדרי ה PCI\AGP עכשיו אם הם סבירים או לא..
פורסם 2004 במאי 2821 שנים מחבר אם אתה נועל את הagp :pci אז שתעלה את הבאס/fsb אז יעלה רק מהירות המעבד ,זכרונות,גשר צפוני עושים את זה כי הכ.מסך לא עובדים טוב עם תדרים לא רגילים כמו 70 מגה ואז יש בעיות אם נועלים את זה זה נשאר 66 מגה לagp ו33 לpci זה תמיד יחש של 1 ל 2 בין pci לagp עוד משהו?אז רגע אם אני נועל (אגב איך עושים את זה??) אז עולה רק המעבד והזכרונות נכון?
פורסם 2004 במאי 2821 שנים דרך הביוס יש בהגדרות ציפסט מדקדמות(אם אני לא טועה) משהו שקוראים לו agp/pci lock וכן זה גורם שרק התדר של המעבד ו הזכרונות יעלה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.