עבור לתוכן

עזרה בזיהוי משחק ישן

Featured Replies

פורסם

אני כבר הרבה זמן מחפש איך קוראים למשחק ישן טוב ששחקתי בו

מה שאני זוכר ממנו זה:

- נראה לי שהשם שלו מתחיל ב"E" אבל לא הכי בטוח

- זה משחק עסקים

- המגרש הוא לוח "3D" כלומר הוא 2 מימדים אבל במבט איזומטרי

- כול הלוח זה משטח אחד אחיד שמחולק לקוביות

- המטרה זה להשתלט על כול הלוח או להרוג יריב או להגיע לסכום מסויים של כסף, תלוי במשימה

- כול שחקן מתחיל עם בניין אחד במשבצת אחת שבו הוא יכול לבנות דברים שונים שהם בעצם מחלקות שונות של חברה (כול אחד משחק במנכ"ל של החברה), זה יכול להיות מחלקת שיווק שהיא מגדילה לך את המכירות, יכול להיות מחלקת משפטים שנותנת לך נקודות להגנה מפני תביעות שונות, יכול להיות מחלקת ביטחון שנותנת הגנה מפני פריצות, יכול להיות מחלקת מחשב שנותנת לך אפשרות לפרוץ ולהרוס מבניים של חברות מתחרות ועוד ועוד

- משחק לפי תורות אם אני לא טועה

- כול בניין נותן שטח השפעה שבו אחר כך אפשר לבנות בניין נוסף כשיש כסף וככה לגדול עוד ועוד בלוח ובסופו של דבר להרוס את כול המתחרים

- ככול שיש לשחקן קוביות מגרש שהם תחת השפעתו (בצבע שלו) אז הוא מקבל יותר כסף

אני ממש רוצה לדעת איך קוראים למשחק הזה ואני אולי ימצא אותו איפה שהוא בחנות מחשבים נידחת ויקנה אותו באיזה 30 שקל MAX

זה משחק ממש ישן, 1995-7, נראה לי, או משהו באיזור

תודה מראש לעוזרים

פורסם

אפשר בכלל לקנות משחקים כאלה?!

בכל אופן קח אתר למשחקי נוסטלגיה של פעם - www.masagames.f2s.com אם אין אותו פה אז אין כמעט סיכוי שתמצא אותו... ;)

פורסם
  • מחבר

האתר הזה הוא בדיחה

יש אתרים למשחקים ישנים הרבה יותר טובים ונרחבים, THE-UNDERDOGS לדוגמא הוא אתר מעולה (ולא מצאתי שום, כי גם אני לא יודע בדיוק דיוק מה לחפש, חפשתי בגדול)

פורסם

Monopol? ;D

סתם , אני גם זוכר משהו בסגנון של זה , אבל השם ברח לי מהראש

:(

פורסם

שלום רב.

המשחק שאתה מתכוון אליו הוא כמעט בוודאות: Entrepreneur (יזם/יוזם) מחברת StarDock.

הנה קישור עם תמונות של המשחק ככה אולי תוכל להיזכר אם זה-זה או לא..  :)

http://www.stardock.com/products/ent/screenshots.html

בהחלט משחק מדליק..

בהצלחה ומקווה שפתרתי לך את התעלומה.

פורסם
  • מחבר

לא.....

גם אני כול פעם שמחפש את המשחק מגיע למשחק הזה (כבר סיימתי אותו כמה פעמים, משחק חביב)

אבל נראה לי שהשם של המשחק שאני מחפש גם כזה שמתחיל בE וארוך (יכול להיות שהיה משחק באותו שם ישן יותר?)

פורסם
  • מחבר

טוב אנשים

מצאתי את המשחק!!!

כתבתי בפורום של THE-UNDEDOGS ומישהו מצא לי אותו!!!

Ruthless.com של טום קלנסי (טעות קריטית שלי עם השם!)

סופסוף!!!!

פורסם

מז"ט!

האמת אני בדיוק חשבתי לכתוב הודעה שאולי זה Jones in the Fast Lane של Sierra.

(מסתבר שבכל זאת כתבתי את ההודעה :))

פורסם

ג'ונס זה משחק אגדי, אבל לא הורגים שם אף אחד והוא הרבה לפני 95.. אתה הולך לעבוד ולאט לאט מתקדם

פורסם

אתה מספר לי? זה אחד המשחקים היותר טובים שהייתי מכור אליהם.

ברור שהיו כמה אלמנטים שלא קלעו להגדרה הראשונית dmanbuhnik אבל חשבתי שאולי הוא התבלבל או משהו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים