פורסם 2004 במאי 2721 שנים קראתי שוב את המדריך באתר שמראה איך לעשות חור למאוורר 120MM. ראיתי שיש שם כמה שרטוטים שלפיהם אפשר לעשות חורים למאווררים 80,92,120MM.עכשיו, הורדתי את השרטוט והדפסתי אותו, אבל אני הורדתי שרטוט נוסף מאתר אחד של מודינג ויש בעיה:ארבעת החורים שלפיהם אני אמור לקדוח חורים לברגים של המאוורר לא תואמים בשני השרטוטים, אז לפי איזה שרטוט הכי כדאי לי לפעול?: לפי של האתר או לפי של האתר האחר?כי אני לא רוצה לקדוח ארבעה חורים לברגים של המאוורר ואז לגלות שמיקום החורים לא מתאים למיקום הברגים.
פורסם 2004 במאי 2721 שנים אם אתה מתכוון לקדוח במארז למאוורר 120mm בטח יש לך אחד. קח את השרטוט המודפס ותראה מי נכון יותר ע"י הצמדת המאוורר לדף. בהצלחה.
פורסם 2004 במאי 2721 שנים מחבר אם אתה מתכוון לקדוח במארז למאוורר 120mm בטח יש לך אחד. קח את השרטוט המודפס ותראה מי נכון יותר ע"י הצמדת המאוורר לדף. בהצלחה. :-[ :-[ :-[ :-[ איך לא חשבתי על זה?!?!?!??! טוב, תודה אחי אני אנסה את מה שהצעת.
פורסם 2004 במאי 2921 שנים אני ניסיתי ולא יצא משהו כי הוא יצא לי קטן מידי משום מה אז הכנתי שבלונה בעצמי וזה יותר פשוט מלהדפיס!!!!
פורסם 2004 במאי 2921 שנים שים את המאורר במקום הרצוי, ותעבור מבפנים עם טוש בתוך העיגול לדעת איפה לחתוך.. זה הכי נוח והכי פשוט
פורסם 2004 במאי 2921 שנים מחבר שים את המאורר במקום הרצוי, ותעבור מבפנים עם טוש בתוך העיגול לדעת איפה לחתוך.. זה הכי נוח והכי פשוטתודה אחי, אבל בדיוק לפני שעתיים עשיתי את זה והכל בסדר: המאוורר מתאים למקום שלו וגם הברגים.עשיתי לפני זה ניסוי עם מארז ישן ולא משומש, עשיתי את ארבעת החורים לברגים של המאוורר בעזרת השרטוט שהיה במדריך שבאתר, אבל באמת יצא קטן מדי (אז מזל שהיה לי מארז ישן לעשות עליו ניסויים).
פורסם 2004 במאי 2921 שנים גם אני שאלתי את עצמי למה שלא פשוט תבדוק לבד איפה לעשות את החורים ואחר כך תשווה לסטיקר.תן תמונות להתרשמות אחי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.