עבור לתוכן

מישהו פה עשה חור למאוורר 120MM לפי השרטוט שנמצא במדריך באתר?

Featured Replies

פורסם

קראתי שוב את המדריך באתר שמראה איך לעשות חור למאוורר 120MM. ראיתי שיש שם כמה שרטוטים שלפיהם אפשר לעשות חורים למאווררים 80,92,120MM.

עכשיו, הורדתי את השרטוט והדפסתי אותו, אבל אני הורדתי שרטוט נוסף מאתר אחד של מודינג ויש בעיה:

ארבעת החורים שלפיהם אני אמור לקדוח חורים לברגים של המאוורר לא תואמים בשני השרטוטים, אז לפי איזה שרטוט הכי כדאי לי לפעול?: לפי של האתר או לפי של האתר האחר?

כי אני לא רוצה לקדוח ארבעה חורים לברגים של המאוורר ואז לגלות שמיקום החורים לא מתאים למיקום הברגים.

פורסם

אם אתה מתכוון לקדוח במארז למאוורר 120mm בטח יש לך אחד.

קח את השרטוט המודפס ותראה מי נכון יותר ע"י הצמדת המאוורר לדף.

בהצלחה. :)

פורסם
  • מחבר

אם אתה מתכוון לקדוח במארז למאוורר 120mm בטח יש לך אחד.

קח את השרטוט המודפס ותראה מי נכון יותר ע"י הצמדת המאוורר לדף.

בהצלחה. :)

:-[ :-[ :-[ :-[

איך לא חשבתי על זה?!?!?!??!

טוב, תודה אחי אני אנסה את מה שהצעת.

פורסם

אני ניסיתי ולא יצא משהו כי הוא יצא לי קטן מידי משום מה אז הכנתי שבלונה בעצמי וזה יותר פשוט מלהדפיס!!!!

פורסם

שים את המאורר במקום הרצוי, ותעבור מבפנים עם טוש בתוך העיגול לדעת איפה לחתוך.. זה הכי נוח והכי פשוט

פורסם
  • מחבר

שים את המאורר במקום הרצוי, ותעבור מבפנים עם טוש בתוך העיגול לדעת איפה לחתוך.. זה הכי נוח והכי פשוט

תודה אחי, אבל בדיוק לפני שעתיים עשיתי את זה והכל בסדר: המאוורר מתאים למקום שלו וגם הברגים.

עשיתי לפני זה ניסוי עם מארז ישן ולא משומש, עשיתי את ארבעת החורים לברגים של המאוורר בעזרת השרטוט שהיה במדריך שבאתר, אבל באמת יצא קטן מדי (אז מזל שהיה לי מארז ישן לעשות עליו ניסויים).

פורסם

גם אני שאלתי את עצמי למה שלא פשוט תבדוק לבד איפה לעשות את החורים ואחר כך תשווה לסטיקר.

תן תמונות להתרשמות אחי...

פורסם
  • מחבר

אין לי מצלמה אחי

אבל מה יש לראות? סתם חור למאוורר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים