פורסם 2018 בדצמבר 106 שנים קניתי E580 חדש עם כרטיס גרפי מובנה 620 של אינטל. ווינדוס 10 התקנתי את הדרייברים החדשים מאתר לנובו ונראה שהיכולת הגרפית חלשה ממש,בלי לנסות פוטושופ אפילו הצגת תמונות לוקחת חצי שניה יותר מידי. האם צפוי??? מה אפשר לעשות? לבדוק? תודה מראש
פורסם 2018 בדצמבר 116 שנים היכולות הגרפיות שלו הם כמו של כל מחשב עם כרטיס מסך מובנה של אינטל מהשנים האחרונות והן אמנם די חלשות, זה לא המחשב שהייתי ממליץ עליו לעבודה מקצועית בפוטושופ. מצד שני הנייד שלי עם כרטיס גרפי דומה (דור אחד או שניים אחורה אפילו) מציג תמונות מיידית, זה בטח שלא לוקח חצי שניה, ככה שיש לי הרגשה שהבעיה אצלך היא אחרת. איזה תמונה אתה מנסה להציג? (נפח,רזולוציה) באיזו תוכנה? נערך 2018 בדצמבר 116 שנים על-ידי etal
פורסם 2018 בדצמבר 116 שנים ציטוט של ח ר אפילו הצגת תמונות לוקחת חצי שניה יותר מידי בנוסף / כהשלמה לנאמר לעיל - אם מדובר בתמונות של 10 מגה ומעלה והצגתן ע"י היישום של חלונות 10, "תמונות", או איך שהוא נקרא, ההשהיה נובעת ביישום עצמו, ללא קשר, או יותר נכון בהקשר רופף ליכולותיו של נייד כזה או אחר. בקיצור, תתקין פוטושופ ולמשימות הנפוצות של תיקוני תמונה וכהנה, אין שום סיבה שהנייד לא יתפקד טוב מאוד +. נערך 2018 בדצמבר 116 שנים על-ידי napoleon45
פורסם 2018 בדצמבר 116 שנים מחבר אני משוה למחשב הישן שלי טושיבה SETELITE C55 בן 3 שנים גם עם כרטיס מובנה הפעלה של מוזיקה במקביל למנגה מאטה את המחשב באופן משמעותי הרבה יותר מבטושיבה יש פתרון???
פורסם 2018 בדצמבר 116 שנים וואללה, לא יודע מה לומר. אולי מישהו שיש לו נייד כזה בפועל, או E480 ( שזה אותו הדבר ), ויש לא מעט כאלה כאן באתר, יוכלו לתת הסברים או להסביר.
פורסם 2018 בדצמבר 116 שנים תגידי, את יכולה לתת כאן את המפרט של הנייד שלך, אולי משהו לא כשורה, או אפילו לבדוק את הכונן שלו, עם זה - https://www.techspot.com/downloads/6014-as-ssd-benchmark.html
פורסם 2018 בדצמבר 116 שנים מחבר Lenovo ThinkPad E580 20KS0065IV ביצעתי בדיקה זו התוצאה מצורף קובץ תמונה
פורסם 2018 בדצמבר 116 שנים המממ הלוואי עלי כזה כונן ! לא, על פניו הכל תקין בגיזרה הזו. כאמור, תצתרכי להמתין לתובנותתיהם של בעלי הנייד.
פורסם 2018 בדצמבר 116 שנים טוב, זה מה יש ללנובו להציע - https://support.lenovo.com/il/he/solutions/msh500101
פורסם 2018 בדצמבר 116 שנים אני חושב שכבר היה פה מקרה דומה, למיטב זכרוני הפתרון היה לשנות את הגדרות מצבי חסכון האנרגיה של ווינדוס וזה פתר את הבעיה.
פורסם 2018 בדצמבר 116 שנים ציטוט של etal הפתרון היה לשנות את הגדרות מצבי חסכון האנרגיה של ווינדוס וזה פתר את הבעיה יכול להיות. יש הרבה מצבי חיסכון בחשמל בנייד הזה. אפילו בדרייבר של הכרטיס מסך, יש אפשרות שינמוך קצב הרענון של המסך. כמובן שביטלתי אותו. דרך אגב, מבחן הביצועים של ה-SSD מעולה. מעניין שהם עברו לכוננים של סמסונג. אצלי מותקן טושיבה.
פורסם 2018 בדצמבר 126 שנים מחבר תודה איזה הגדרות חשמל כדאי לבטל? על הדרך בדקתי בהגדרות סוללה וגיליתי שהתוכנה שהומלצה פה AS SSD לוקחת 2% כביכול פועלת ברקע איך מבטלים אותה? לא מופיעה בתוכניות הוספה והסרה ולא בקיצור דרך
פורסם 2018 בדצמבר 126 שנים כל מה שמוגדר כחסכוני, נכבה וכו'. יש את ה - BALANCED ויש את HIGH PERFORMANCE או משהו בסגנון. תתבחרי את הביצועים הגבוהים. בקשר ל - AS SSD - כנסי לתהליכים ותלחצי על END PROCESS . נערך 2018 בדצמבר 126 שנים על-ידי napoleon45
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.