עבור לתוכן

שדרוג מחשב באמצעות החלפה לSSD

Featured Replies

פורסם

יש לי dell inspirion 5000 עם 1T SATA, אני רוצה להחליף אותו ל 256 Ssd. בנוגע לזה יש לי כמה שאלות:

1. האם אפשר להוסיף את הSSd או רק להחליף ?

2. במידה ואני מחליף איך אני מעביר להארד דיסק החדש את מערכת ההפעלה window 10 ואת חבילת הoffice שיש לי על ההארד דיסק הישן?

3. איזה SSD מומלץ לקנות?

תודה לכל העוזרים !

פורסם

1. תלוי בדגם המדוייק של המחשב, inspirion 5000 זה משפחה שלמה של דגמים שונים לגמרי

2. או שעושים clone ומעתיקים את כל מה שיש בדיסק הקיים ל-SSD או שמתקינים מחדש את מערכת ההפעלה וכל התוכנות 

3. זה תלוי בתשובה לשאלה הראשונה

פורסם

CRUCIAL SSD MX500, זה הדגם, נפח כבר תחליט אתה להוצאות.

אמור להיות לך DVD וזה אפשרי אם כך לקנות "מתאם" כונן נוסף ולשים את הSSD איפה שהנוכחי (חשוב ההחלפה) ואת הSATA ב"CADDY" איפה שהיה הכונן DVD  (שכאמור לא יהיה לך יותר)

לעשות CLONE אתה חייב כונן קשיח שווה גודל, או שבכונן הSATA אין יותר מ256 GB במקרה וזה מה שקונה..

פורסם
ציטוט של wildstar1

CRUCIAL SSD MX500, זה הדגם, נפח כבר תחליט אתה להוצאות.

אמור להיות לך DVD וזה אפשרי אם כך לקנות "מתאם" כונן נוסף ולשים את הSSD איפה שהנוכחי (חשוב ההחלפה) ואת הSATA ב"CADDY" איפה שהיה הכונן DVD  (שכאמור לא יהיה לך יותר)

לעשות CLONE אתה חייב כונן קשיח שווה גודל, או שבכונן הSATA אין יותר מ256 GB במקרה וזה מה שקונה..

חלק גדול מאוד מהניידים של דל מאפשרים להחליף את הכונן האופטי בדיסק קשיח (בתוספת CADDY מתאים)

אגב - אני גם עבדתי על סדרת precision שהיה לה בתוך המחשב מקום לדיסק קשיח משני SATA (למען האמת במחשב הזה עשיתי RAID עם 2 דיסקים הבקר תמך בזה)

בהצלחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים