פורסם 2018 בדצמבר 56 שנים תן לי לוודא - יש לך במחשב כונן DVD + כונן קשיח + כונן SSD ( לפי התמונה מהמארז ) - נכון ?
פורסם 2018 בדצמבר 56 שנים מחבר ציטוט של napoleon45 תן לי לוודא - יש לך במחשב כונן DVD + כונן קשיח + כונן SSD ( לפי התמונה מהמארז ) - נכון ? כן
פורסם 2018 בדצמבר 56 שנים לא, למה ? פשוט לפי התמונה של הביוס, השתנה אצלך סדר העליה, כלומר הראשון זה כונן ה - DVD ואחריו, במקום כונן ה - SSD מוגדר הקשיח. פשוט תשנה בחזרה שיהיה ה - SSD והכל יהיה בסדר.
פורסם 2018 בדצמבר 56 שנים תלחץ על השורה החמישית בתמונה - HARD DRIVE BBS PRIORITIES ושם תהיה לך האפשרות לבחור בין שני הכוננים.
פורסם 2018 בדצמבר 56 שנים מחבר עשיתי את זה, DVD ראשון וSSD שני, מאתחל את המחשב מקווה שיהיה בסדר בכל מקרה תודה רבה לך הצלת אותי מ200 שקל מינימום שנוכלים היו לוקחים לי תודה רבה
פורסם 2018 בדצמבר 56 שנים מחבר קרה לי משהו מוזר.. עשיתי אתחול וזה לא עבד אז נכנסתי לbbs שוב וזה מראה לי רק את הכונן...
פורסם 2018 בדצמבר 56 שנים מחבר ציטוט של napoleon45 לא נוכלים, זו העבודה שלהם. כולם צריכים להתפרנס, בגבולות הטעם הטוב ! אוקיי, מצטער
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.