פורסם 2018 בדצמבר 56 שנים היי, זה דיי דחוף. יש לי מחשב ממש טוב שקניתי לפניי שנה בערך ופתאום הוא רושם לי reboot and select proper boot device... מישהו יודע מה אפשר לעשות? אשמח לתשובה מהירה:)
פורסם 2018 בדצמבר 56 שנים מחבר מחשב נייח, gtx 1050 ti למרות שבטח לא רלוונטי.. DVD GH24NSD1 TOSHIBA DTO1ACA100 זה מה שאני יודע.. תודה על הניסיון לעזור
פורסם 2018 בדצמבר 56 שנים אם יש פלופי להוציא את הדיסקט אם יש דיסק להוציא את הדיסק אם מחובר איחסון USB יש לנתק אותו (דיסקונקי\טלפון\הארדיסק חיצוני\ראוטר) תבצע הפעלה מחדש ותעדכן אם הבעיה מסתדרת נערך 2018 בדצמבר 56 שנים על-ידי andralamusya
פורסם 2018 בדצמבר 56 שנים מחבר ציטוט של Itamar Tal-or מחשב נייח, gtx 1050 ti למרות שבטח לא רלוונטי.. DVD GH24NSD1 TOSHIBA DTO1ACA100 זה מה שאני יודע.. תודה על הניסיון לעזור אחד מהם הוא הארדיסק חיצוני? ואגב, כאבל usb גפ לנתק?
פורסם 2018 בדצמבר 56 שנים הכל מנותק מהמחשב ? לביוס אתה יודע להיכנס ? תעלה תמונה שבא רואים את הדיסקים ( אם רואים ).
פורסם 2018 בדצמבר 56 שנים תוודא שהכבל חשמל להארד דיסק מחובר טוב. אם עדיין לא עוזר כנראה שהארד דיסק שבק חיים.
פורסם 2018 בדצמבר 56 שנים מחבר ציטוט של napoleon45 הכל מנותק מהמחשב ? לביוס אתה יודע להיכנס ? תעלה תמונה שבא רואים את הדיסקים ( אם רואים ). הכי קרוב שהצלחתי, לנתק את כל הכאבלים מהמחשב? (עכבר מקלדת אוזניות וכו..)
פורסם 2018 בדצמבר 56 שנים לא צריך תמונה מהמלשב עצמו, פשוט תוודא שכל הכבלים במקומם, בייחוד אלה שמתחברים לכונן הקשיח או ה - SSD. אחרי שתעשה זאת, תיכנס לביוס ותראה אם הכוננים מופיעים ברשימה, ואת זה תצלם מהמסך ותעלה לכאן.
פורסם 2018 בדצמבר 56 שנים תנענע את הכבל המסולסל השחור שמתחבר ל - SSD. תוודא שהוא מחובר היטב לכונן. עדיין, עדיפה תמונה מהביוס. נערך 2018 בדצמבר 56 שנים על-ידי napoleon45
פורסם 2018 בדצמבר 56 שנים מחבר אין בעיה תשאר מחובר אני עוד דקה שולח רק סוגר את המחשב עצמו ופותח את הביוס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.