פורסם 2004 במאי 2721 שנים יש לי לוח אם Gigabyte GA-7N400V-L. וחשבתי מה לקנות (למרות שכבר הזמנתי את הALX מפנדה, אבל בגלל חוסר זה יגיע עוד חודש ולכן אני יכול עוד לשנות) יש לי מאוורר ג'נארי שפירקתי מספק ואני מחפש להוריד כמה שיותר טמפ' (בערך 10 מעלות) כרגע אני על 51 על FSB 183 (הייתי על 202 וטמפ' של 54 +- עם מאוורר של ונטק)מבחינת מאווררים של מארז אני מסודר. האופציות הם ALX 800 עם מאוורר 80 ג'נרי.או SLK 900A (מאוורר של 80 מ"מ לא יתפוס על זה נכון?) אז מאוורר 90 מ"מ של Enermaxמה אתם אומרים? אגב התקציב של מתאים לALX אבל אני מחפש ירידה של 10 מעלות +-.
פורסם 2004 במאי 2721 שנים למה שה SLK לא יתפוס מאורר 80?ב slk 947u שציינו שזה סינק ל92ממ מגיע חיבורים גם ל 70\80ממ... תשלח אימייל לחנות ותברר
פורסם 2004 במאי 2721 שנים בגלל שאין לך מאוורר חזק לך על ה-ALX, אם היה לך איזה טורנדו אז היה שווה להשקיע ב-SLK, אבל אין לך.
פורסם 2004 במאי 2721 שנים לדעתי דווקא אם יהיה לו טורנדו שלא ישים בכלל ! מאוורר רועש ביותר!מאוורר של "פאנאפלוו" או "אברקול" או כאלה יעשו לך את העבודה מצויין ועוד ברעש סביר מאוד ואפילו שקט.
פורסם 2004 במאי 2721 שנים פאנפלו לא נמכר בארץוגם הם לא מאוררים אמינים עד כמה ששמעתי למי שהיה ניסיון איתם זה היה ניסיון לא מוצלח במיוחד, כל חודשיים היה צריך לשמן אותם מחדש ..EVERCOOL נחשבים לדיי ג'נריים ובגלל זה לא תמצא אותם במכירה בארץ אלה רק מגיעים עם חלק מהמארזים (אני קיבלתי את שלי הם הסימבדה..)אני ממליץ ל SLK מאורר SMART FAN ולALX מאורר ENERMAX..
פורסם 2004 במאי 2821 שנים מחבר אז בסופו של דבר, מבחינת מה יקרר יותר הSLK עם המאוורר של סמארט פאן או ALX? (ושקט יותר) כי יש הבדל די גדול במחיר ואם שניהם יתנו לי כמעט את אותה תוצאה אני אלך על האופציה הזולה. חשוב להדגיש שבהתחלה, אני אחבר לגוף הקירור מאוורר ג'נרי שפירקתי מספק. או שישר לקנות מאוורר איכותי?אגב שאלה של מידות יש לי את המארז הנ"ל http://www.pch.co.il/docs/pd1801150928.htm והמידות של הלוח אם שלי, יהיה לי מקום בכלל? ז"א ממש מעל המעבד יושב הספק מקום ל 80 מ"מ??? או שלא צריכה להיות בעייה.למישהו יש נסיון אם גופי קירור כאלו?אגב זה הסמארט פאן? http://www.pch.co.il/docs/pd93482966.htm כי אם לא אז אני אשמח לקישור.
פורסם 2004 במאי 2821 שנים תראה אחי דבר ראשון הלינק שהבאת זה סמארט פאן (הכתום למטה) + כיסוי מפלסטיק עם לדים (Coolmod)הקצור... ה ALX + ENERMAX יתן קירור טוב ושקטה SLK + SMART FAN יתן קירור טוב יותר אבל ברמת רעש גבוהה יותראם השקט חשוב לך קנה את ה ALX זה יספיק ..
פורסם 2004 במאי 2821 שנים אני יודע שתחשבו שאני ילד שרוט (לרוב זה נכון) אבל לי על המחשב יש 4 טורנאדויים , 1 92 מ"מ על המעבד ן-3 בכמה מקומות על המארז
פורסם 2004 במאי 2821 שנים אני לא כזה מתפלא שאפשר לחיות עם זה, אבל לרוב בני האדם זה היה מפריעאם לך לא אז סבבה תהנה מהקירור..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.