עבור לתוכן

מה עדיף לקנות: ALX800 או SLK 900A?

Featured Replies

פורסם

יש לי לוח אם Gigabyte GA-7N400V-L. וחשבתי מה לקנות (למרות שכבר הזמנתי את הALX מפנדה, אבל בגלל חוסר זה יגיע עוד חודש ולכן אני יכול עוד לשנות)

יש לי מאוורר ג'נארי שפירקתי מספק ואני מחפש להוריד כמה שיותר טמפ' (בערך 10 מעלות) כרגע אני על 51 על FSB 183 (הייתי על 202 וטמפ' של 54 +- עם מאוורר של ונטק)מבחינת מאווררים של מארז אני מסודר.

האופציות הם ALX 800 עם מאוורר 80 ג'נרי.

או SLK 900A (מאוורר של 80 מ"מ לא יתפוס על זה נכון?) אז מאוורר 90 מ"מ של Enermax

מה אתם אומרים? אגב התקציב של מתאים לALX אבל אני מחפש ירידה של 10 מעלות +-.

פורסם

למה שה SLK לא יתפוס מאורר 80?

ב slk 947u שציינו שזה סינק ל92ממ מגיע חיבורים גם ל 70\80ממ... תשלח אימייל לחנות ותברר

פורסם

בגלל שאין לך מאוורר חזק לך על ה-ALX, אם היה לך איזה טורנדו אז היה שווה להשקיע ב-SLK, אבל אין לך.

פורסם

לדעתי דווקא אם יהיה לו טורנדו שלא ישים בכלל ! מאוורר רועש ביותר!

מאוורר של "פאנאפלוו" או "אברקול" או כאלה יעשו לך את העבודה מצויין ועוד ברעש סביר מאוד ואפילו שקט.

פורסם

פאנפלו לא נמכר בארץ

וגם הם לא מאוררים אמינים עד כמה ששמעתי למי שהיה ניסיון איתם זה היה ניסיון לא מוצלח במיוחד, כל חודשיים היה צריך לשמן אותם מחדש ..

EVERCOOL נחשבים לדיי ג'נריים ובגלל זה לא תמצא אותם במכירה בארץ אלה רק מגיעים עם חלק מהמארזים (אני קיבלתי את שלי הם הסימבדה..)

אני ממליץ ל SLK מאורר SMART FAN ולALX מאורר ENERMAX..

פורסם
  • מחבר

אז בסופו של דבר, מבחינת מה יקרר יותר הSLK עם המאוורר של סמארט פאן או ALX? (ושקט יותר) כי יש הבדל די גדול במחיר ואם שניהם יתנו לי כמעט את אותה תוצאה אני אלך על האופציה הזולה. חשוב להדגיש שבהתחלה, אני אחבר לגוף הקירור מאוורר ג'נרי שפירקתי מספק. או שישר לקנות מאוורר איכותי?

אגב שאלה של  מידות יש לי את המארז הנ"ל http://www.pch.co.il/docs/pd1801150928.htm והמידות של הלוח אם שלי, יהיה לי מקום בכלל? ז"א ממש מעל המעבד יושב הספק מקום ל 80 מ"מ??? או שלא צריכה להיות בעייה.

למישהו יש נסיון אם גופי קירור כאלו?

אגב זה הסמארט פאן? http://www.pch.co.il/docs/pd93482966.htm כי אם לא אז אני אשמח לקישור.

פורסם

תראה אחי דבר ראשון הלינק שהבאת זה סמארט פאן (הכתום למטה) + כיסוי מפלסטיק עם לדים (Coolmod)

הקצור... ה ALX + ENERMAX יתן קירור טוב ושקט

ה SLK + SMART FAN יתן קירור טוב יותר אבל ברמת רעש גבוהה יותר

אם השקט חשוב לך קנה את ה ALX זה יספיק ..

פורסם

אני יודע שתחשבו שאני ילד שרוט (לרוב זה נכון) אבל לי על המחשב יש 4 טורנאדויים , 1 92 מ"מ על המעבד ן-3 בכמה מקומות על המארז

פורסם

תגיד איך אתה חי עם כזה רעש?

פורסם

אני לא כזה מתפלא שאפשר לחיות עם זה, אבל לרוב בני האדם זה היה מפריע

אם לך לא אז סבבה תהנה מהקירור..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים