עבור לתוכן

בעיות איטיות ב true-crime

Featured Replies

פורסם

קודם כל מה זה הדיון הזה??

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=69161.0

לאיש יש פיצול אישיות...

היי hwzone,אני צריך עזרה במשחק true-crime שלדעתי אחד משמשחקים הטובים שעשו

כל מי שלא שיחק בו שלא יגיב פשוט כי הוא לא מבין שזה משחק גדול ולא סתם הוא אחד מהמשחקים הנמכרים ביותר לפליסטיישן 2.(הסראונד בעיר עם המכוניות הורס!)

הבעיה היא שבעיר המשחק כל הזמן חושב לי,יש לי 2ghz עם radeon 9600pro וכל משחק כמו farcry פועל כמו גדול אצלו ורק שם זה קורה.

אלו לא בעיות של fps כי גם על רזולוציה של 640x480 המצב זהה ,זה יותר קטיעות חשיבה כאלו שממש מעצבנות,אולי הסבה גרועה למחשב...

אז איך המשחק פועל אצלך גוד דימט? אין אי יכול לפתור את הבעיה??

פורסם

לא יודע מה להגיד לך... לי עם פנטיום 2.4 וFX5200 המשחק רץ חלק על 1280X960... או משהו בסגנון לא זוכר בדיוק.. בכל אופן בלי קטיעות.

ויש לי שאלה, אם כבר פתחו תרד על זה, מישהו הצליח לעבור בשלב 5 את הקרב עם האישה הזאת?! היא חזקההההה!!! איך עוברים אותה? מישהו מכיר טריקים למכות?

פורסם

קודם כל מה זה הדיון הזה??

http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=69161.0

לאיש יש פיצול אישיות...

מה הקשר לדיון?

אם יש לך הערות על משתמשים או כל דבר חשוב אחר אתה מוזמן לפנות למנהל הפורום בפרטי.

פה זה לא המקום.

פורסם
  • מחבר

פשוט לא יכולתי שלא להזכיר את הזה...

אני מאמין שהמשחק פועל אצלי לאט בגלל שיש לי כרטיס של ATi,בטח אם היה לי GF כמו לך זה היה פועל לי מצויין.

ולאיזו אישה אתה מתכוון? lola?

ובשביל מכות אין הרבה טריקים,פשוט תשיג בבונוסים מכות חדשות,אל תדלג עליהם.

פורסם

לא זוכר מיזאת הייתה... עברתי כבר אתמול אותה :) עשיתי מה שהצעת עוד לפני שהסתכלתי פה.... תודה בכל אופן...

ואז מה אם יש לי ג'יפורס... זה 5200 לא 5900 :P שלך 9600 פרו אמור לאכול בלי מלח את שלי.

פורסם

R9800PRO ופועל חרא ! הכל עם delay כזה ,השליטה באוטו ובנשק חרא גם כן

דווקא נראה משחק נחמד אבל הם חייבים להוציא איזה פאטצ' לזה , זה פשוט מגעיל לשחק ככה

פורסם
  • מחבר

אמרתי לכם nvidia מנייאקים! בא לי לשרוף להם את החברה.

המשחק הזה גדול וחבל שהוא פועל לכול ה ATi חרא.

פורסם

אין מה לדעוג במידה וזה בעיה רק בכרטיסים של ATI אז הבעיה בטח תתוקן בדרייבר הבא...

פורסם

ומתי זה יקרה ?

פורסם

כל חודש הם מבטיחים להוציא דרייברים חדשים. ::)

פורסם

ok , אז נחכה ל 4.6

פורסם
  • מחבר

משהו פה אומר לי שאין מצב שזה יקרה,אני חיפשתי באינטרנט קצת עזרה על זה ולא מצאתי...

כל הדריביירים האלו לא שווים הרבה בזמן האחרון.

פורסם

תקיעות שהם לא של FPS נמוך אלא שנובעות מ"חשיבת" המחשב הם בעיקר בגלל החוסר בזיכרון הפנימי.

פורסם

גם לי יש את זה , למרות שהבעיה אצלי שזה לא עובד בכלל , זה נכנס למשחק ותוך כמה שניות המשחק נתקע ועושה לי VPU RCOVER , בקיצר בעיה בדרייברים , או שצריך להוצאי פאטץ'.

פורסם

משהו פה אומר לי שאין מצב שזה יקרה,אני חיפשתי באינטרנט קצת עזרה על זה ולא מצאתי...

כל הדריביירים האלו לא שווים הרבה בזמן האחרון.

שלחתי להם שאלה באתר הרשמי של החברה ואמרתי להם שזה לא יכול להיות שה R9800PRO שלי יריץ את המשחק כמו שהוא מריץ עכשיו...עוד מעט שבוע עבר והם עדיין לא

החזירו לי תשובה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים