עבור לתוכן

3 שאלות קטנות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאול אותם:

1) מה זה מארז ג'נרי?

2) האם יש הבדל משמעותי בביצועים בין זיכרון 333 ל-400 MHZ?

3) מה ההבדל בכרטיסי המסך של החברות השונות? (למשל FX 5200 של ASUS . GAINWARD או GIGABYTE?)

פורסם

1.ג'נרי זה מוצר "ללא חברה" זאת אומרת חברה לא ידועה ולא מוכרת, מהשכבות התחתונות

2.יש הבדל... לא ענק אבל יש

3.ההבדל בעיקר בקירור, לפעמים ההבדל מתבטא גם במהירויות השעון (MHz) אבל בדר"כ המהירויות זהות..

דאג לכותרת אינפורמטיבית קצת יותר שתרמוז על תוכן ההודעה

שלושת ההודעות שייכות לשלוש פורומים שונים לדעתי..

פורסם

2. ההבדל בביצועים הוא דיי משמעותי, אבל מה שהופך את ה 400 לכדאי יותר מה 333 הוא המחיר שלרוב מסתכם בהבדל של איזה 50 שח .

3. במחיר וגם בבנדל (הציוד וכל הדברים שמגיעים ביחד עם הכרטיס) ולפעמים גם באחריות (מספר השנים).

פורסם

3) פעם גם היה הבדלים בכרטיסים של נווידיה כי החברה קבעה איזה פילטים לשים וזה קבע את איכות התמונה, כיום זה כבר לא כך וכל הכרטיסים הם בעיקר זהים, מה ששונה זה איכות הPCB (הלוח שעליו הכל "מודבק" ) איכות הזיכרונות המצורפים וכמובן הקירור. עוד הבדל הוא באנדל המצורף , מבחינת תכנות ומשחקים ועד תוספים והרחבות לכרטיס עצמו. יש גם חברות שמשחררות דריוורים מותאים לכרטיסים שלהם (לפחות פעם היה אני לא בטוח שעדיין).

פורסם

1.מארז גנרי זה מארז מחברה לא מוכרת ולרוב לא טובה

2.ההבדל לא משמעותי אבל כדאי לקנות את ה 400 בגלל הפרש מחירים נמוך מאוד מה333

3.השינוי בין הכרטיסים הוא במחיר ובמיוחד בבאנדל

פורסם

לא מסכים עם מתן... ראיתי הרבה מארזים "ג'נריים" שהם מצויינים זולים מאוד ועושים את העבודה שלהם מספיק טוב

רק מי שעמוק בתחום הקירור חשוב שיקנה מארז איכותי למשתמש ביתי כל מארז ג'נרי יספיק לגמרי (ורובם גם נראים לא רע)

חשוב לשאול לפני הקניה כמה מקומות למאוררים יש במארז, ברוב הג'נריים יש לפחות 2 אבל עדיין יש מארזים בשוק עם מקום למאורר אחד בלבד..

פורסם

לVatos-Locos

לא אמרתי שכל המארזים הגנריים הם דפוקים אבל יש כאלה שהם דפוקים.אבל אני ממליץ על מארזים של חברה מוכרת בגלל שיש להם לפחות 3 מאווררים לא כמו המארזים הגנריים

ואני מסכים איתך על"חשוב לשאול לפני הקניה כמה מקומות למאוררים יש במארז, ברוב הג'נריים יש לפחות 2 אבל עדיין יש מארזים בשוק עם מקום למאורר אחד בלבד"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים