עבור לתוכן

חריטה בפרספקס ?

Featured Replies

פורסם

חברים,

איפה אפשר לעשות חריטה בפרספקס, על פי ציור מוכן ?

האם זה נעשה דרך המחשב או ידני ?

תודה על העזרה .

פורסם

יש מכשירי חריטה מיוחדים הנקראים בדגול CNC , אם יש לך גישה לאחד כזה אחלה , אתה יכול להזין את התוכנה בהזמנה והיא תחרוט לך מה שאתה רוצה , אם לא עושים את החריטיה בזהירות עם דרמל ........תהנה:)

פורסם

ידני - דרמל, יש המון מדריכים ברשת.

פורסם
  • מחבר

את שיטת הדרמל אני מכיר, אבל אני שואל איזה בתי עסק מתעסקים בזה באופן יותר מקוצעי יותר מדרמל?

אותם בתי עסק בבעלי מכשירי ה CNC.

כמה חריטה במקום כזה עשויה לעלות ?

ועוד שאלה שאולי לא קשורה, כמה עולה דרמל ?

עריכה :

הבנתי גם שאפשל לעשות את אותו אפקט התאורה בחריטה בעזרת ספריי מיוחד, מה שם הספריי וכמה הוא עולה ?

כמובן ,תודה רבה לכולם !! :)

פורסם
  • מחבר

אני ממש מתקשה להאמין שאף אחד כאן לא מכיר מקומות שאפשר לעשות לעשות בהם חריטה ממוחשבת :-X

פורסם

תתפלא, כמעט כל מי שעשה חריטה (שזה גם לא כל כך הרבה אנשים כאן בפורום), השתמשו בכלי ידני כמו דרמל, כי כלי זה נפוץ ביותר ועלות החריטה היא זולה ביותר, אם לא אפסית (במידה ויש לך כבר את הראש המתאים). זה גם הרבה יותר כיף ליצור משהו לבד ואחר כך להראות לכולם.

ואין טעם להקפיץ את ההודעה אם לא ענו לך, אל תשכח שהשעה מאוחרת יחסית, סבלנות למחר.

פורסם
  • מחבר

תתפלא, כמעט כל מי שעשה חריטה (שזה גם לא כל כך הרבה אנשים כאן בפורום), השתמשו בכלי ידני כמו דרמל, כי כלי זה נפוץ ביותר ועלות החריטה היא זולה ביותר, אם לא אפסית (במידה ויש לך כבר את הראש המתאים). זה גם הרבה יותר כיף ליצור משהו לבד ואחר כך להראות לכולם.

ואין טעם להקפיץ את ההודעה אם לא ענו לך, אל תשכח שהשעה מאוחרת יחסית, סבלנות למחר.

לכן שאלתי מה העליות של 2 הדברים , חריטה ועלות של דרמל?

הנקודה היא שבחריטה ממוחשבת הדיוק הוא מושלם, וזה מה שאני מחפש , לעשות חריטה של לוגו של חברה מסויימת או לוגו מסויים דורש דיוק.

את הראש יש לי ,ואני מהאנשים שאוהבים לעשות דברים לבד, אבל הפעם הדיוק יותר חשוב לי מההנאה שלי מהתהלך.

פורסם

דרמל (מקורי) עולה בין 400 ל 600 שקל, תלוי בחבילה שאותה תקנה

פורסם

מה הבעיה להוציא דיוק מושלם בחריטה ידנית ?.........אם אתה תעבוד לאט לאט כמו שצריך ולא תרוץ עם לסיים את החריטה מהר אז יתצא לך חריטה טובה .

אני לא חושב שיעשו לך במפעל על CNC חריטה , רק אם יש לך איזה חבר או מכר או משהו כזה שיש לו גיזה שם למכונה אז הוא יעשה בישבילך את זה !

יש גם מלאה מכשירים הדומים לדרמל שמחירים בשוק הישראלי יותר נמוך !

פורסם
  • מחבר

מה הבעיה להוציא דיוק מושלם בחריטה ידנית ?.........אם אתה תעבוד לאט לאט כמו שצריך ולא תרוץ עם לסיים את החריטה מהר אז יתצא לך חריטה טובה .

אני לא חושב שיעשו לך במפעל על CNC חריטה , רק אם יש לך איזה חבר או מכר או משהו כזה שיש לו גיזה שם למכונה אז הוא יעשה בישבילך את זה !

יש גם מלאה מכשירים הדומים לדרמל שמחירים בשוק הישראלי יותר נמוך !

שוב, אני מתקשה להאמין, כי יש הרבה חנויות מתנות ומזכרות שעושים חריטה (ברכות וכאלה) בחומרים שהרבה יותר קשה לעבוד איתם,

על איזה מכשירים תחלפיים דיברת ? מה מחירם?

ושוב

באחד הת'רדים פה מישהו הזכיר איזה ספריי תחלייפ שאפשר לרסס על שבלונה והאפקט יוצא זהה, מישוה שמע יודע כמה עולה ואיפה אפשר להשיג (ראיתי ממש מזמן משהו דומה עם לחץ אוויר)

פורסם

במכשיר שיש בחנויות זה מכשיר לחריטת אותיתות והוא חורט בשורה אותיות .....אתה לא יכול לחרוט איתו ציורים או תמונות וגם שם העבודה ידנית .

המכישרים הם אותו מכשיר רק יותר זוול של חברה אחרת שעושה גם כן דרמלים

פורסם

בקשר לספרי..

יכול להיות שזה ספריי של אוטרא או איך שלא קוראים לזה אני לא זוכר ושמים איזה מנורה?

וואלה יכול להיות שקשקשתי פה משהו רציני...

דוד ???

פורסם

בקשר לספרי..

יכול להיות שזה ספריי של אוטרא או איך שלא קוראים לזה אני לא זוכר ושמים איזה מנורה?

וואלה יכול להיות שקשקשתי פה משהו רציני...

דוד ???

הספריי שאתה מדבר עליו- קוראים לו ספריי פלורסנטי...

יש כל מיני צבעים, אבל אני יודע רק על כתום, אדום וירוק (כנראה שיש עוד פשוט אני לא נתקלתי במגוון רחב).

וכמובן שזה לא ייתן לך את התוצאה של החריטה, התוצאה של חריטה היא דקה מאוד ומיוחדת, +אני לא יודע איך הספריי הפלורסנטי יתפוס על פרספקס.

בהצלחה [:

פורסם
  • מחבר

הספריי שאתה מדבר עליו- קוראים לו ספריי פלורסנטי...

יש כל מיני צבעים, אבל אני יודע רק על כתום, אדום וירוק (כנראה שיש עוד פשוט אני לא נתקלתי במגוון רחב).

וכמובן שזה לא ייתן לך את התוצאה של החריטה, התוצאה של חריטה היא דקה מאוד ומיוחדת, +אני לא יודע איך הספריי הפלורסנטי יתפוס על פרספקס.

בהצלחה [:

לא,לא .... לא מדובר בספריי הפלורסנטי שזוהר בUV.

ממש מזמן שמעתי על ספריי נראה לי סיליקוני כזה או משוה כזה שנותן מן שכבה עבה של סיליקון (או יכול להיות חומר אחר)

ואז כשמאירים עם הלדים בצד הוא מגיב בדיוק כמו החריטה (כולו מחזיר את קרני האור)

רק שכאן יש הבלטה ולא חריטה פנימה... מישהו שמע על זה ?

עוד שאלה שלא קשורה, איזה בעלי מקצוע מתעסקים עם פרספקס כדי שאוכל לקנות מהם?

פורסם

רשמתי לגבי הספריי הפלורסנטי לתגובה שהייתה מעלי...

אממ אני יודע על מה אתה מדבר (נראה לי ::)), אני חיפשתי את זה בכל נתניה ופשוט לא מצאתי, אבל עד כמה שידוע לי זה לא בא בספריי אלא

בשפורפרת משחה כזו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים