עבור לתוכן

מכירת החיסול של מעבדי ה-Threadripper וה-Ryzen

Featured Replies

פורסם

מעוניינים במקסימום ליבות עיבוד עבור מינימום מחיר? מוטב לכם לבחון את הדילים המקוונים הללו כמה שיותר מהר

לכתבה

פורסם

איזה תיזמון של AMD- בידיוק שאינטל מפרסמת שהיא מקצצת במישלוחי מעבדים לשוק הDIY חחח. מחירי מטורפים לפלטפורנה עם חיים ארוכים עד 2020+. לא להאמין למחיר של ה1950X רק 450 דולר למעבד מיפלצתי עם 16 ליבות, תזכירו לי כמה עלה מעבד מקביל לפני שנתיים מאינטל ? מפחד לישאול :-).

פורסם

מתלבט ממש בין ה 2600x ל 1700x. מה אומרים?

פורסם

מישהו יודע אם ניתן לממש אחריות של AMD בארץ?

פורסם

שימו לב שה-1700x הוא לא איוורור, עם איוורור הוא לא כלול במבצע.

פורסם

אם זה לצורך משחקים - ה-2600x עדיף. הוא גם יותר בשל וגם נותן ביצועים עדיפים במקצת. בכל מקרה משחקים כיום לא יודעים לנצל יותר מ-4 ליבות. ויקח עוד זמן עד ש-6 יהפכו לסטנדרט. (עד אז כבר נשדרג למשהו יותר חדש) אם זה לצורך עבודה, ה-1700x עדיף בהרבה כי יש לו 8 ליבות פיזיות ועוד 8 לוגיות.

פורסם
ציטוט של אורח אלכס

אם זה לצורך משחקים - ה-2600x עדיף. הוא גם יותר בשל וגם נותן ביצועים עדיפים במקצת. בכל מקרה משחקים כיום לא יודעים לנצל יותר מ-4 ליבות. ויקח עוד זמן עד ש-6 יהפכו לסטנדרט. (עד אז כבר נשדרג למשהו יותר חדש) אם זה לצורך עבודה, ה-1700x עדיף בהרבה כי יש לו 8 ליבות פיזיות ועוד 8 לוגיות.

אתה בטוח בזה? יש לי I7 2600K ואני כנראה אשדרג אותו אוטוטו ואני גם בהתלבטות הזאת.. אותי מעניין גיימינג נטו

פורסם

תודה רבה

פורסם

16 ליבות לוגיות....או שאני מפספס?

פורסם

חחח הוא התכוון לRYZEN 2600X לא ל2600K של אינטל

פורסם

מישהו יודע מתי ב2019 יושק  הרייזן החדש?

פורסם

לדעתי לכיוון מרץ-מאי.

בינואר אמורים לקבל את החשיפה בתערוכת CES, ואז ככל הניראה כל רוכשי ה9900K במחירים של עד 999$ יוכלו את הכובע, ולמי שלא חסר כסף הוא גם ינטוש בקלילות את הספינה הכחולה ויעבור לרייזן החדש.

פורסם

סיכוי אפסי שתצטרך לממש

פורסם

אני יודע אבל בכל זאת תמיד טוב לדעת שיש את האופציה...

פורסם

בAMD המעבדים מולחמים או שצריך למרוח משחת נעליים כמו באינטל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים