פורסם 2018 בנובמבר 187 שנים צריך לחפש בהגדרות התמונה של הטלוויזיה. יש אפשרויות ZOOM שונות. לפעמים מצב תצוגה של 1:1 ללא מתיחה לא זמין בכל כניסות ה-HDMI ויש רק כניסה אחת שמתאימה ל-PC.
פורסם 2018 בנובמבר 187 שנים מחבר ראשית תודה, יש בטיוי זו רק כניסת HDMI אחת +כניסות RCAּ+כניסת יואסבי מה ניתן לעשות? אולי מתאם כלשהו?
פורסם 2018 בנובמבר 187 שנים רק לשחק עם השלט של הטלויזיה. עוד אופציה היא לשנות את קצב הריענון במחשב. יש טלויזיות שלא מתמודדות טוב עם 60HZ או 50HZ. תנסה את שתי האופציות
פורסם 2018 בנובמבר 187 שנים האם למחשב יש כרטיס מסך של NVIDIA? במידה וכן, תכנס ללוח הבקרה של nvidia וצילמתי שני צילומי מסך: זה אמור לפתור לך את הבעיה. ברשותי טלויזיה של LG - והייתה לי את אותה הבעיה, אין שום הגדרה בטלויזיה שמאפשרת לטלויזיה לתאם את המסך למחשב, לפחות לא בטלויזיה שלי, ובהנחה שגם לך אין, זו הדרך לפתור את הבעיה במידה ויש ברשותך כרטיס מסך. נערך 2018 בנובמבר 187 שנים על-ידי Michmichoni
פורסם 2018 בנובמבר 187 שנים מחבר חבריה, אין SCAN בשלט,חוברת ההדרכה לא מתאימה לדגם(אנסה לחפש בגוגל) מחשב דל חדש כרטיס מסך RADEON 530 שינוי רוזוליציה משנה לי גם במחשב קצב ריענון עומד על 59
פורסם 2018 בנובמבר 187 שנים מה דגם הטלוויזיה? במסך שלי גם הייתה בעיה זהה והפיתרון הכי טוב לבעיה היה להיכנס לתפריטי מפתחים המוסתרים שם ולשנות את הסקאן מ5 אחוז סטייה ל-0
פורסם 2018 בנובמבר 197 שנים יש לך בתפריטים של הטלוויזיה תפריט Picture menu תחתיו יש מצב שנקרא Dot by Dot ומצב שנקרא Underscan, תנסה לשחק איתם ועם הרזולוציה של המחשב ותראה אם זה עוזר.
פורסם 2018 בנובמבר 197 שנים היה לי את המסך, אמורה להיות הגדרה לdot by dot כמו שאמרו למעלה. אם לא עובד תנסה להחליף יציאה בכרטיס מסך ידוע לי שהמסך בכבל HDMI עם מתאם לDVI אצלי העלים את האפשרות ועם חיבור HDMI ישיר נוספה
פורסם 2018 בנובמבר 197 שנים מחבר Picture menu > AV MODE PICTURE ADJUST WIDE MODE RESET זה מה שמופיע ב-Picture menu הטיוי מחוברת באמצעות כבל HDMI ואין אפשרויות אחרות לחיבור חוץ מ-חיבורי ARC
פורסם 2018 בנובמבר 197 שנים מחבר חבריה,הרבה תודה ,זה אכן הסתדר תחת WIDE MODE מצב>Underscan המשך יום נעים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.