עבור לתוכן

הסרט הטוב ביותר מבחינת סאונד (אי פעם) הוא....

Featured Replies

פורסם

שיבת המלך! (שר הטבעות 3)  :o .

עזבו את זה שזה הסרט הכי טוב גם מבחינה וויזואלית ובכלל הסרט הכי טוב שאי פעם יצא.

אתמול ישבתי וראיתי את הסרט כמו שצריך בבית ואני אומר לכם, בקולנוע פשוט אי אפשר להעריך אותו כמו שצריך! ואני שילמתי 45 שקל לסינימקס (עם הSDDS וכל הזבל הזה!)!!,אני לא רואה יותר סרטים בקולנוע. אתם חיבים לקחת הבית\לחבר\אולם תצוגה של B&O (  ;D או כל חברה שמוכרת רמקולים ב 90 אלף שקל) ולשמוע אותו כמו שצריך. זה פשוט דבר אחר.

ללא ספק האיכות הכי גבוה של סאונד ששמעתי בסרט אי פעם, וראיתי כל סרט טוב שיצא בזמן האחרון בבית עם אותם התנאים בדיוק.

אני לא יודע מה עושה את הסאונד כל כך טוב, אולי זו באמת איכות טובה של הקלטה אולי זה רק השקעה ממש גדולה בפרטים ובמנגינות והקולות והכל ביחד שיוצרים תחושה של..שלמות, זה לא משנה כי אחרי הכל זה פשוט מדהים.

המלצה חמה שלי לכולם פה לקנות (לא להשכיר) במייד את היצירה ולהנות ממנה כמה שיותר, אני למשל הולך לרואות את הקרב הגדול עם איזה 3 פעמים השבוע. אתם לא תצטערו למרות שזה לא זול (אבל לא נורא).

עוד מישהו הספיק לראות אותו בDVD?

מישהו חולק על דעתי?

ואם תשמעו בחדשות על רעידת אדמה שמקורה בדרום הארץ אל תתרגשו , זה רק אני והסרט;D  (או ששורן נפל מהאופניים).

ד"א עם זה "אוף-טופיק" תעבירו בבקשה.

פורסם

הפסקול של שני הצריחים/אחוות הטבעת יותר טובים לדעתי, אני יכול להגיד שכל הטרילוגיה עצמה יש לה את הסאונד הכי טוב ששמעתי אי פעם בסרט ותאמינו לי, זה אחד מהדברים שהופך את הסרט לכל כך מדהים חוץ מהאפקטים, למי שיש קצת כסף פנוי שייקנה את הפסקולים.

עוד סרט שראיתי לאחרונה עם פסקול שאהבתי מאוד זה להרוג את ביל חלק 2

פורסם

גם לדעתי זה ברור שזה שר הטבעות 3

המוזיקות שם הכי טובות ויש קטעים מצויינים,מלבד הסוף! כמה אפשר לחכות שיגמר הסרט!?

אבל מבחינת סראונד אז במטריקס רילודד יש אחלה משחק עם הרמקולים,והרבה זוויות "שנועדו" לסראונד.

טוב שהזכרת,אני לא מרגיש סטריאו בבתי קולנוע רק בבית אני הכי אוהב לראות סרטים!

ומתי יצא הדיוידי??!!!!!

פורסם

לדעתי Kill Bill vol.1 נהדר מבחינת סאונד. המוזיקה שטרנטינו משלב פשוט נפלאה כו בכל יתר הסרטים שלו.

פורסם

לדעתי מלחמת הכוכבים...אני לא יודע להגיד אם פרק אחד או פרק 2 (עזבו לרגע את הקטע של סרט חרא סרט מעולה זה ממש ילדותי)..שלא לדבר על זה שהבנאדם מאחורי מלחמת הכוכבים המציא את שיטת ה THX ::)

פורסם

דווקא העדפתי את הטראקים של מלחמת הכוכבים הראשונים (4,5,6).

ה Emperial March חזק מאוד למשל.

פורסם

the imperial death march אתה מתכוון...

וגם אני חושב שהפסקולים המקוריים טובים יותר, והטראק הכי טוב משם (ואחד הטובים בכלל מכל הפסקולים שאי פעם שמעתי) הוא The hologram, binary sunset

פורסם

לצערי יצא לי לראות את שר הטבעות רק בקולנוע ובמחשב :-\

אבל גם בקולנוע נהנתי וגם במחשב (יש logitech z560)

לבני דודים שלי יש קולנוע ביתי אם מארכת סאוונד מטורפת וסאב בגודל של שולחן אוכל... ובנוסף לכל כל זה מחובר למקרן ומסך בד של 110 אינץ (sweet!) אז שאני ישיג את זה בDVD אני ישר ירוץ לשם (חח זה כולה 2 בתים ממני... בכל מקרה קצת חרגנו מהנושא.. אז בכל מקרה אני מסכים אם זה ששר הטבעות אלה סרטים אולי הכי מושקעים שראיתי (כל ה3 ההיו מעולים מכל הבחינות)

פורסם
  • מחבר

RAVID אתה צודק הסוף נוראי, בגלל זה מדלגים עליו בבית  ;D

זה מה שאני עשיתי.

עכשיו אני שומע את הפס קול של KILL BILL 2 אני לא יודע אם הוא טוב יותר מהראשון שגם אותו לא ממש אהבתי, הפס קול נשמע מדהים בסרט אני בטוח שגם בסרט השני אבל כך לבד זה...זה לא זה. שמתי לב שהוא הרבה יותר רגוע מהראשון שהיה קופצני ומלא במנגינות נחמדות, הבנתי שכך גם הסרט (רגוע ואיטי יותר).

סימתי לשמוע-והשיר האחרון הוא שיר ראפ על הסרט? זה מוזר....

בקשר למטריקס, מה אני יגד לכם, אני שונא את הסאונד של המטריקס 1-2 לא יודע למה איכות פשוט לא טובה, אולי זה בגלל המערכת שלי שהיא גרוע בדיבורים וצלילים יבשים כמו שיש כשהולכים מכות בסרט אולי זה סתם אני. מבחינת מנגינות הסרט השני טוב מאוד, חוץ מזה לא אהבתי אותו.

את השלישי ראיתי היום והוא הרבה יותר טוב מהשני מכל בחינה אפשרית גם של סאונד, הרבה יותר מלא ועשיר בצלילים.

הכי מגניב זה השיר של הסיום "מזל טוב, מ-ז-ל טוב מריה!" כן זה בעיברית ! ;D גם המנגינה הכי יפה של הסרט וגם מצחיק מאוד לשמוע.

פורסם

איןו ספק סרט מצויין ופס קול מדהים יצירה של פעם ביובל!!

יש עוד סרט שאהבתי את הפס קול שלו נכון שהוא לא היה כזה סרט גדול אבל אני פשוט מת על הפס קול שלו הפריצה לאקטרז למי שמכיר.

פורסם

בטח שמכירים,יש לי את כל השירים של הסרט בדיסק.

אני אישית תמיד שם לב לסרטים שהמוזיקות מבוצעות על ידי הנס זימר.

פורסם

הנס זימר מלחין טוב, אבל הוא יותר מדי חוזר על המנגינות של עצמו...

לדוגמה - אחרי שראיתי את הסמוראי האחרון יצאתי החוצה מזמזם לעצמי שיר מסויים מהפסקול של גלדיאטור, לא הבנתי למה.

שהורדתי בבית את הפסקול שלו, גיליתי שהוא ביצע גם אותו (הוא ביצע גם את של גלדיאטור...).

פורסם

עכשיו שמזיכרים לי את גלאדיטור אני פשוט מת על הפסקול שלו!! אין זה היה מדהים!!

אבל בכל זאת אין ספק שפסקול הכי טוב שיש הוא ללא ספק שר הטבעות 3!!

אני לא מבין המ כל כך מעניין במלחמת הכוכבים אוות הדבר כל הזמן... אותה מניגנה :-X

אוףף עכשיו אני ניזכר בזה איכסססס

פורסם

אל תדבר על דברים שאתה לא מבין בהם. עבור טרילוגיה המקורית של סטאר וורס (לא יודע לגבי השניים האחרונים כי לא טרחתי לראות אותם) יצא לכל סרט סאונדטראק רשמי ויותר ארוך מהסרט עצמו, וכל אחד מהם יותר מדהים מהשני (אם לומר את האמת זה של האימפריה מכה שנית הכי מדהים מכולם).מבחינה הלחנתית נטו, הם לא רואים את הסאונדטרק של סר הטבעות ממטר. אני לא אגיד שזה של שרה"ט רע, כי הוא לא, אבל די ברור למי חייבת רוב מחלקת ההלחנה של הוליווד את הקרדיט (רמז : ג'ון וויליאמס).

פורסם

the imperial death march אתה מתכוון...

וגם אני חושב שהפסקולים המקוריים טובים יותר, והטראק הכי טוב משם (ואחד הטובים בכלל מכל הפסקולים שאי פעם שמעתי) הוא The hologram, binary sunset

אין שם death, אבל צודק בקשר ל Imperial

אני ואיות באנגלית זה לא שילוב מנצח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים