עבור לתוכן

האם P4 3.0 C טוב לאובר קלוק??

Featured Replies

פורסם

אני שוקל לקנות את המעבד הנ"ל למטרת אובר קלוק , לכמה אתם חושבים שאני יגיע בצורה יציבה מאוד כשהוא דלוק כל הזמן עם SP94 + ENERMAX 92 ??

פורסם

תגיע רחוק מאוד, אומנם בכל זאת ההשקעה מיותרת ועדיף כבר לקנות 2.8C.

פורסם

ה 2.8 הוא OCer יותר מוצלח... לך עליו בלב שקט

פורסם

מצד אחד, בגלל שהמכפלה שלו יותר נמוכה ה2.8 יתחמם פחות, אבל הליבה של ה3.0 טיפה יותר איכותית.

פורסם

אותה ליבה על מה אתה מדבר.. שתיהם נורטווד מאותה סידרה

פורסם

מצד אחד, בגלל שהמכפלה שלו יותר נמוכה ה2.8 יתחמם פחות, אבל הליבה של ה3.0 טיפה יותר איכותית.

אותה ליבה - Northwood

פורסם

אני רק יגיד דבר אחד , אי אפשר לצפות שום דבר , אני יתן לכם דוגמא , לחבר שלי יש את המפרט הבא :

P4 3.0C

ABIT IS7-E(856PE)

Kingston HyperX PC3200 1GB Kit 512X2

Leadtek GeForce4 Ti4200 VIVO

WD 80GB 8MB + WD 120GB 8MB

CDROM

CDRW

350W generic PSU :o

Chiftec(או איך שלא כותבים) Fulltower Blue , Modded Case (12Fans) עם הרבה אורות ומאוררי לדים חזקים והזמנות מג'אב טק , ואפילו את המצית סיגריות של TT יש לו...

:o

הקיצר , דיי מחשב על , רק עם כרטיס מסך טיפה פחות טוב , מריץ פאר קריי על הגדרות הכי גבוהות ופילטרים 2X עם אוברקלוק לכרטיס חלק לגמרי.

מערכת כזאתי , לפי דעתי , אמורה להגיע לסביבות ה3.7 לפחות , עם קירור סטוק של אינטל , ו12מאוררים במארז , ומה שהולך בשטח , בכלל לא נכון , קשה למערכת לעלות אפילו ל3.4!!

אז בלי זיבולי שכל , כל אחד והמזל שלו... , אני רק יגיד שהזיכרונות עושים תיזמונים 5-2-2-2 במהירות 400MHZ(סטוק) , על מתח סטוק , ככה שהזיכרונות זה לא... :o

פורסם

מה קשור לזיבולי שכל תסתכל בכל מקום שאתה רוצה רוב אוכלוסיית ה 2.8C הם אוברקלוקרים יותר מוצלחים מרוב אוכלוסיית ה 3.0C

אני מדבר בממוצע של זה והממוצע של זה.. בלי להחשיב מקרים מיוחדים של קירור גז ושטויות כאלה..

פורסם
  • מחבר

אז מה עדיף משניהם מבחינת זה שהאוברקלוק יהיה יותר טוב מבחינת ביצועים , לא מבחינת אחוזי אוברקלוק?

פורסם

אחרי שהמעבדים מיוצרים מריצים אותם במפעל על הMHZ הכי גבוה שהם יכולים להגיע, אלה שמגיעים הכי גבוה הולכים להיות 3.2C, אלה שטיפה פחות 3.0C וכו'.

פורסם
  • מחבר

מה??!? אתה בטוח??

פורסם

אחרי שהמעבדים מיוצרים מריצים אותם במפעל על הMHZ הכי גבוה שהם יכולים להגיע, אלה שמגיעים הכי גבוה הולכים להיות 3.2C, אלה שטיפה פחות 3.0C וכו'.

תגיד אחי למה אתה מדבר יותר מדי שטויות בת'רד הזה?! כאילו מה נראה לך זה אפרוחים או מרחואנה או משהו כזה שעוברים מיון?!?!

פורסם
  • מחבר

זה גם לא הגיוני כי הם לא יכולים לבדוק אחד אחד אם הוא יציב , וגם קלטתי שהוא מזיין בשכל , לא רציתי להעליב.

פורסם

חחחחח (:

חמוד אתה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים