עבור לתוכן

בעיית אוברקלוקינג למחשב שלי...

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מנסה לעשות אוברקלוקינג למחשב שלי כבר מספר פעמים, אבל כל פעם שאני מעלה את ה FSB ביותר מ 4 MHZ אז או שהוא בכלל לא עולה, או שהוא נתקע בזמן עליית המערכת.

הנתונים שלי הם:

AMD ATHLON XP 1700 (PALMINO CORE)

ASUS A7V-266E

512MB OCZ (400 MHZ DUAL CHANNEL KIT)

ATI 9600PRO 256MB

120GB WD

כמו כן יש לי קרור מיוחד לCPU AEROCOOL וזהו. הטמפ שלי בד"כ זה לוח 33 ומעבד 43-50

השאלה שלי היא האם יש לי משהו לעשות בנידון או שיש לי CPU בעייתי שלא ניתן לעשות לו OC ?

פורסם

המעבד שלך ידוע כמעבד חם ולא מי יודע מה טוב לאוברקלוקינג, בכל זאת לא הגיוני שהוא לא שורד 4MHZ תבדוק אולי קצת מתח יעזור לו, תנעל PCI/AGP וזה מה שחשבתי עליו כרגע..

פורסם
  • מחבר

ידוע לי שהוא בעייתי, שמתי את המתח על 1.75V (מקודם היה 1.7V) והצלחתי להגיע ל שיפור של 12MHZ ב FSB , 145 MHZ (גרם לעליה של 10 מעלות למעבד) .. כיצד ניתן לנעול את ה AGP/PCI והאם מישהו יודע כמה וולט אפשר לתת למעבד הזה מקסימום (ולאיזה FSB ניתן להגיע?)

פורסם

אף אחד לא יכול להגיד כמה רחוק תגיד, אני למשל הגעתי די רחוק עם פלומינו ואומנם יש אנשים שלא מצליחים להעלות את המעבד אפילו ב-MHZ אחד.. אני משאר שהסטפינג שלך גרוע ושהאיוורר במארז שלך גרוע עוד יותר, כי למרות היותו פלומינו טמפ' אלה מעט גבוההות בשבילו.

פורסם
  • מחבר

לגבי הסטפינג, שמתי עמוד עם המפרט המלא של המחשב שלי (כולל תמונה) פה: http://www.zickel.net/mycomp

האם אתה יכול להסיק מהסטפינג שם לגבי ה OC שלו ?

כמו כן, אילו אפשרויות איורור יש לי ? כבר שמתי מאורר 4300RPM מיוחד על המעבד ויש לי 3 מאוררים נוספים במארז

פורסם

את הסטפינג תוכל לראות אך ורק על גבי המעבד, מתחת להיטסינק תראה רשום את הסטפינג...

לא ידוע לי על תוכנה שמציגה אותו...

פורסם
  • מחבר

כפי שבטח ראית בלינק שנתתי התוכנה הזו כן מציגה את הנתונים האלה (ורשום שם שהסטפינג שלי הוא 2)...

התוכנה הזו http://www.cpuid.com/cpuz.php מספקת מידע רב אודות המעבד/לוח אם/זכרונות של המחשב (כולל תזמונים, חשמל וכו')...

פורסם

בסדר הסטפינג שלך הוא 2... משתגיד...

אני אומר לך שזה לא הסטפינג כי אותו תוכל לראות רק פיזית רשום על המעבד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים