פורסם 2004 במאי 2621 שנים אתר חדש עלה לאויר העולם לפני חודש +-.זהו האתר העברי הראשון והיחיד למשחק הפעולה הפופולארי America's Army.האתר הוקם למען הקהילה הישראלית של המשחק אשר מתפתחת מרגע לרגע.באתר תוכלו למצוא, חדשות חמות, עדכונים, הורדות, קישורים, פורומים ועוד המון הפתעות.כולם מוזמנים להכנס, להרשם (בחינם) ולהתרשם: www.AAISRAEL.comתהנו.
פורסם 2004 במאי 2621 שנים America's Army- המשחק הכי דוחה, ומשעמם שקיים!לא הייתי נרשם לזה גם אם היו משלמים לי כסף בשביל זה..
פורסם 2004 במאי 2621 שנים אחלה משחק!הוא מתחיל להימאס, הם צריכים לפתח מפות חדשות.הוא הרבה יותר מציאותי מאשר cs.
פורסם 2004 במאי 2621 שנים משחק מעולה, אתם לא מבינים כלום.אין היום משחקי לחימה מציאותיים טובים. יש את CS אבל זה מכוער כמו קוף, יש את רינבו סיקס אבל זה רק למעריצים רוב האנשים לא אוהבים את זה, ויש את דלתא פורס אבל זה מחורבן.AAO באמת משחק טוב, פעם ראשונה שראיתי עבודת צוות אמיתית במשחק, גרפיקה לא רעה בכלל, ולדעתי הוא גם הכי מציאותי היום מבחינת דיוק ושימוש בכלי נשק בקרב, הסוואה ותפקידים צבאיים.אני לא יודע מה הסיבה אבל זה המשחק היחיד שראיתי שהמולטי שלו הוא באמת ברמה גבוה של משחקיות, לעומתCOD UT BF-1924 וכל האחרים שנראים אותו דבר לדעתי.החסרון היחיד הוא שהפסיקו לחדש אותו ובגלל זה פרשתי, נעשה משעמם לשחק עם רק 3-4 מפות טובות באמת.
פורסם 2004 במאי 2621 שנים משחק מעולה, אתם לא מבינים כלום.אין היום משחקי לחימה מציאותיים טובים. יש את CS אבל זה מכוער כמו קוף, יש את רינבו סיקס אבל זה רק למעריצים רוב האנשים לא אוהבים את זה, ויש את דלתא פורס אבל זה מחורבן.AAO באמת משחק טוב, פעם ראשונה שראיתי עבודת צוות אמיתית במשחק, גרפיקה לא רעה בכלל, ולדעתי הוא גם הכי מציאותי היום מבחינת דיוק ושימוש בכלי נשק בקרב, הסוואה ותפקידים צבאיים.אני לא יודע מה הסיבה אבל זה המשחק היחיד שראיתי שהמולטי שלו הוא באמת ברמה גבוה של משחקיות, לעומתCOD UT BF-1924 וכל האחרים שנראים אותו דבר לדעתי.החסרון היחיד הוא שהפסיקו לחדש אותו ובגלל זה פרשתי, נעשה משעמם לשחק עם רק 3-4 מפות טובות באמת.זהו, אתם בכלל לא מבינים כלום.חח סתם.. אבל אתה ממש צודק!הבעיה שלא כולם אוהבים את אותו דבר... אני למשל לא אהבתי לשחק בו!אני אוהב את קאונטר!..אבל באמת משחק יפה! אני אישית לא התלהבתי..!
פורסם 2004 במאי 2621 שנים AA:O RULZאני כל כמה זמן נזכר בו, משחק בו איזה שבועיים ושוב עוזב אותו.אחד הטובים, אבל נמאס מהר.
פורסם 2004 במאי 2621 שנים מחבר משחק מעולה, אתם לא מבינים כלום.אין היום משחקי לחימה מציאותיים טובים. יש את CS אבל זה מכוער כמו קוף, יש את רינבו סיקס אבל זה רק למעריצים רוב האנשים לא אוהבים את זה, ויש את דלתא פורס אבל זה מחורבן.AAO באמת משחק טוב, פעם ראשונה שראיתי עבודת צוות אמיתית במשחק, גרפיקה לא רעה בכלל, ולדעתי הוא גם הכי מציאותי היום מבחינת דיוק ושימוש בכלי נשק בקרב, הסוואה ותפקידים צבאיים.אני לא יודע מה הסיבה אבל זה המשחק היחיד שראיתי שהמולטי שלו הוא באמת ברמה גבוה של משחקיות, לעומתCOD UT BF-1924 וכל האחרים שנראים אותו דבר לדעתי.החסרון היחיד הוא שהפסיקו לחדש אותו ובגלל זה פרשתי, נעשה משעמם לשחק עם רק 3-4 מפות טובות באמת.16 מפות "רגילות + 5 מפות SF (כוחות מיוחדים) + 4 מפות SF שיתווספו בפאטץ' שיצא עוד שבוע/שבועיים.סה"כ 21 מפות (+ 4 עתידיות) + 12 מפות של אימונים.איפה החוסר במפות בדיוק ??מחדשים אותו ללא הפסקה.המשחק התחיל בגרסה 1.0.0 ולהלן העדכונים שהיו:1.0.01.01b1.2.01.3.01.4.01.5.01.6.01.7.01.9.02.0.02.0.0aובקרוב מאוד 2.1.0אז...שלא יעבדו עליכם... ;Dתהנו.
פורסם 2004 במאי 2721 שנים חחח 2.1 קרוב מתמיד עלקכבר חודשיים דוחים אותו שיצא כברכבר אני מתחיל להשתעמם זה כבר מזמן עבר את השלב של הציפייה
פורסם 2004 במאי 2721 שנים מחבר לא יודע אם ראית, אבל ישנם כבר 2 שרתים עם הגרסה 2.1.0 !מה שאומר שממש, אבל ממש בקרוב תצא הגרסה ;D.
פורסם 2004 במאי 2821 שנים יש הרבה מפות אבל חלקם סתם דפוקות, חלקם ממש ממש מעולותבכל מקרה זה משחק מצוין אבל שום משחק לא יכל להחזיק כל כך הרבה זמן על המחשב שלי, 3 חודשים מקסימום זמן חיים של משחק (ממוצע שבועים שלושה).ד"א היתי חבר בקלאן BIP, אומר לכם משהו?הגעתי אולי ל 5 משחקים בקלאן וזהו.
פורסם 2004 במאי 2821 שנים אם כבר מדברים על המשחק, מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך עוברים את אימון הצניחה? ;D
פורסם 2004 במאי 2821 שנים אתה צוחק נכון?אתה רק קופץ ומכוון עם החצים. קצת לפני הנחיתה תלחץ E וזהו.ג'וני, נרשמתי לאתר שלך אבל הוא לא שולח לי אימייל של ACTIVATE...אגב אתמול אחרי כמה שעות מייגעות עברתי את האימונים של ה SF. ה E&E הזה כ"כ כ"כ מרגיז... השתגעתי עם צ'קפויינט B...ויש דרך להעביר את ההדרכה לפני המבחן הכתוב? זה שעות
פורסם 2004 במאי 2821 שנים מחבר אם כבר מדברים על המשחק, מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך עוברים את אימון הצניחה? ;Dאתה מוזמן להרשם לאתר ולקבל תשובות... ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.