עבור לתוכן

Americas Army Israel

Featured Replies

פורסם

אתר חדש עלה לאויר העולם לפני חודש +-.

זהו האתר העברי הראשון והיחיד למשחק הפעולה הפופולארי America's Army.

האתר הוקם למען הקהילה הישראלית של המשחק אשר מתפתחת מרגע לרגע.

באתר תוכלו למצוא, חדשות חמות, עדכונים, הורדות, קישורים, פורומים ועוד המון הפתעות.

כולם מוזמנים להכנס, להרשם (בחינם) ולהתרשם: www.AAISRAEL.com

תהנו.

פורסם

America's Army- המשחק הכי דוחה, ומשעמם שקיים!

לא הייתי נרשם לזה גם אם היו משלמים לי כסף בשביל זה..

פורסם

דווקא משחק חביב...אבל לא יותר מזה

פורסם

הוא יותר מידי דומה ל CS

=

חרא של משחק

פורסם

אחלה משחק!

הוא מתחיל להימאס, הם צריכים לפתח מפות חדשות.

הוא הרבה יותר מציאותי מאשר cs.

פורסם

משחק מעולה, אתם לא מבינים כלום.

אין היום משחקי לחימה מציאותיים טובים. יש את CS אבל זה מכוער כמו קוף, יש את רינבו סיקס אבל זה רק למעריצים רוב האנשים לא אוהבים את זה, ויש את דלתא פורס אבל זה מחורבן.

AAO באמת משחק טוב, פעם ראשונה שראיתי עבודת צוות אמיתית במשחק, גרפיקה לא רעה בכלל, ולדעתי הוא גם הכי מציאותי היום מבחינת דיוק ושימוש בכלי נשק בקרב, הסוואה ותפקידים צבאיים.

אני לא יודע מה הסיבה אבל זה המשחק היחיד שראיתי שהמולטי שלו הוא באמת ברמה גבוה של משחקיות, לעומתCOD UT BF-1924 וכל האחרים שנראים אותו דבר לדעתי.

החסרון היחיד הוא שהפסיקו לחדש אותו ובגלל זה פרשתי, נעשה משעמם לשחק עם רק 3-4 מפות טובות באמת.

פורסם

אין היום משחקי לחימה מציאותיים טובים. יש את CS אבל זה מכוער כמו קוף, יש את רינבו סיקס אבל זה רק למעריצים רוב האנשים לא אוהבים את זה, ויש את דלתא פורס אבל זה מחורבן.

AAO באמת משחק טוב, פעם ראשונה שראיתי עבודת צוות אמיתית במשחק, גרפיקה לא רעה בכלל, ולדעתי הוא גם הכי מציאותי היום מבחינת דיוק ושימוש בכלי נשק בקרב, הסוואה ותפקידים צבאיים.

אני לא יודע מה הסיבה אבל זה המשחק היחיד שראיתי שהמולטי שלו הוא באמת ברמה גבוה של משחקיות, לעומתCOD UT BF-1924 וכל האחרים שנראים אותו דבר לדעתי.

החסרון היחיד הוא שהפסיקו לחדש אותו ובגלל זה פרשתי, נעשה משעמם לשחק עם רק 3-4 מפות טובות באמת.

זהו, אתם בכלל לא מבינים כלום.

חח סתם.. אבל אתה ממש צודק!

הבעיה שלא כולם אוהבים את אותו דבר... אני למשל לא אהבתי לשחק בו!

אני אוהב את קאונטר!..

אבל באמת משחק יפה! אני אישית לא התלהבתי..!

פורסם

AA:O RULZ

אני כל כמה זמן נזכר בו, משחק בו איזה שבועיים ושוב עוזב אותו.

אחד הטובים, אבל נמאס מהר.

פורסם
  • מחבר

16 מפות "רגילות + 5 מפות SF (כוחות מיוחדים) + 4 מפות SF שיתווספו בפאטץ' שיצא עוד שבוע/שבועיים.

סה"כ 21 מפות (+ 4 עתידיות) + 12 מפות של אימונים.

איפה החוסר במפות בדיוק ??

מחדשים אותו ללא הפסקה.

המשחק התחיל בגרסה 1.0.0 ולהלן העדכונים שהיו:

1.0.0

1.01b

1.2.0

1.3.0

1.4.0

1.5.0

1.6.0

1.7.0

1.9.0

2.0.0

2.0.0a

ובקרוב מאוד 2.1.0

אז...שלא יעבדו עליכם... ;D

תהנו.

פורסם

חחח 2.1 קרוב מתמיד עלק

כבר חודשיים דוחים אותו שיצא כבר

כבר אני מתחיל להשתעמם זה כבר מזמן עבר את השלב של הציפייה

פורסם
  • מחבר

לא יודע אם ראית, אבל ישנם כבר 2 שרתים עם הגרסה 2.1.0 !

מה שאומר שממש, אבל ממש בקרוב תצא הגרסה ;D.

פורסם

יש הרבה מפות אבל חלקם סתם דפוקות, חלקם ממש ממש מעולות

בכל מקרה זה משחק מצוין אבל שום משחק לא יכל להחזיק כל כך הרבה זמן על המחשב שלי, 3 חודשים מקסימום זמן חיים של משחק (ממוצע שבועים שלושה).

ד"א היתי חבר בקלאן BIP, אומר לכם משהו?

הגעתי אולי ל 5 משחקים בקלאן וזהו.

פורסם

אם כבר מדברים על המשחק, מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך עוברים את אימון הצניחה? ;D

פורסם

אתה צוחק נכון?

אתה רק קופץ ומכוון עם החצים. קצת לפני הנחיתה תלחץ E וזהו.

ג'וני, נרשמתי לאתר שלך אבל הוא לא שולח לי אימייל של ACTIVATE...

אגב אתמול אחרי כמה שעות מייגעות עברתי את האימונים של ה SF. ה E&E הזה כ"כ כ"כ מרגיז... השתגעתי עם צ'קפויינט B...

ויש דרך להעביר את ההדרכה לפני המבחן הכתוב? זה שעות

פורסם
  • מחבר

אם כבר מדברים על המשחק, מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך עוברים את אימון הצניחה? ;D

אתה מוזמן להרשם לאתר ולקבל תשובות... ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים