עבור לתוכן

לבעלי iriver, האם ניתן לבצע ולערוך במכשיר רשימות השמעה?

Featured Replies

פורסם

לאחר סקר שוק מקיף ביותר וקריאה של הרבה מאוד ביקורות, נראה כי ה- iriver בהחלט המכשיר בעל מס' הרב ביותר של יתרונות.

אך ממש לפני שהחלטתי לקנותו גיליתי שלא ניתן לעשות playlists במכשיר עצמו אלא רק להעביר רשימות השמעה מה- winamp, האם הדבר נכון???

אני רואה בזה חיסרון מוחלט אשר עולה על כל יתרונות המכשיר. תודה רבה על עזרתכם.

פורסם

אתה צודק, לבינתיים אי אפשר לערוך רשימות על המכשיר אבל אם זכרוני אינו מטעני בקרוב ישוחרר פירמוור שיאפשר זאת, המלצתי היא שתנסה לחפש זאת.

אם לא אני ממליץ לך על הריאו קארמה, לדעתי המכשיר שהכי מתקרב לאייריבר.

פורסם

אני גם חושב אולי לקנות בעתיד את הנגן, אז בדקתי את העניין.

באמת קצת מעצבן שאי אפשר ליצור רשימות השמעה בנגן עצמו, אבך הוא תומך ברשימות של הווינאמפ.

אפשר בעצם לשמור רשימה דרך הווינאמפ ולשמור אותה בנגן עצמו, והיא תעבוד.

עדיין, עדכון פירמוור שיאפשר הכנת רשימות בתוך הנגן יהיה יעיל הרבה יותר...

בקשר לריו קארמה, לא ראיתי אותו אף פעם אבל לא ממש התרשמתי ממנו בביקורות... פלסטיקי מדי, ממשק לא נוח ועוד כמה דברים. אבל אני לא ממש יכול לתת דעה כי לא השתמשתי בו בעצמי.

פורסם

אבל אם זכרוני אינו מטעני בקרוב ישוחרר פירמוור שיאפשר זאת, המלצתי היא שתנסה לחפש זאת.

איפה שמעת על הדבר ?

פורסם

אם הייתי זוכר זה היה בהחלט מקל עלי, אבל אני ממש לא זוכר....

אני ינסה לחפש קצת אבל אל תסתמכו על זה יכול להיות שהתבלבלתי.

פורסם

אם הייתי זוכר זה היה בהחלט מקל עלי, אבל אני ממש לא זוכר....

אני ינסה לחפש קצת אבל אל תסתמכו על זה יכול להיות שהתבלבלתי.

הפונקציה הרי נמצאית בנגני הפלאש שלהם, נכון ?

פורסם

אוקיי זה בהחלט נראה מבטח, סוףסוף, יהיה גם אפשר למחוק אפילו קבצים, שזה מאד עוזר בעיקר למי שמצבע הקלטות רבות עם המכשיר ויוכל למחוק קבצים שלא יהיה צריך או שיצאו לא טוב.

אם אני לא טועה אמור לצאת פירמוויר חדש בתחילת יוני האם אני צודק ?

פורסם

לפי התוכניות שלהם יצא אחד בסוף החודש הזה ואחד נוסף (עוד עידכונים)ובסוף החודש הבא

נקווה שגם העיברית תהייה שם...

פורסם

תאמין לי עניין מחיקת הקבצים ואירגון רשימות שירים חשוב לא פחות, תוסיף לזה את העיברית ואז באמת יהיה לך נגן שיהווה מרסק אייפודים מושלם... ללא ויכוח אפילו.

פורסם
  • מחבר

חבר'ה, :) המון תודה רבה לכם על עזרתכם...

פורסם

אני לא מאמין!!!!

הרגע פרסמתי את התגובה הזו http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=59299.40

ושם גם רשמתי

1. הבאג הגדול מכולם - אין ON THE GO LIST!!!!! למי שלא מבין, זה אומר שאי אפשר ליצור רשימה רגעית של שירים מספריות שונות שבא לך לשמוע עכשיו דרך המכשיר - בניגוד לפוד.

2. אחרי שכבר יצרת פלייליסט דרך הווינאמפ, אי אפשר לעשות בו רנדום!! כך שאם שיר הוא אחרון בפללילסט ארוך שיצרת, לך תזדיין, אתה לא תשמע אותו במשך הרבה זמן!! ובנוסף בכל פעם שתרצה לשמוע את הפלייליסט תצטרך לשמוע את אותו שיר ראשון שני וכל הרצף אחריו.

ועכשיו הם אומרים שהם הולכים לסדר את שתי הבעיות החשובות האלו!!! ממש חזון אחרית הימים!! אני כל כך שמח, מתברר שבכל זאת אכפת להם מהלקוחות שלהם!

למי שמתלבט לגביי מה לקנות כדע לקרוא את מה שכתבתי... אני אחרי 6 חודשי שימוש אינטנסיבי בריוור ומכיר כל פונקציה, ואני יכול לומר שאחרי עידכון הפרמוור הזה זה בהחלט בנגן הכי טוב לקנות!!! ללא ספק!

איזה יום שמח, יום של הפתעות ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים