עבור לתוכן

מחפש את מקור הרעש של המאווררים...

Featured Replies

פורסם

אז ככה המחשב שלי עושה המון רעש (יותר מדי אני חושב) , בכל אופן אני רוצה לדעת איזה מן המאווררים עושה את הרעש המשמעותי:

א. של המעבד אין לי מושג חברה רק לפי החיישן הוא עושה 3750 סיבובים בדקה.

ב.של המארז הנמצא בצמוד ללוח על הצד של המארז שהעוצמה שלו לא ידועה אך הוא נראה לי די קטן ואיטי מקסימום 700 סיבובים לדקה.

ג.של הספק כוח שלפי החשד הוא עושה את הרעש הרציני ואין לי ממש מושג מה המהירות שלו.

ובכן שלושה מאווררים הייתי שמח אם תעזרו לי למצוא את מקור הרעש העיקרי כי אני שוקל להוסיף\להחליף אמצעי קירור כדי שיהיה קדום כל שקט יותר ואלי גם קריר יותר.

פורסם

תנתק לשניה כל אחד מהם (לא ליותר מידי זמן שלא יתחמם) ותראה איפה מפסיק הרעש

שתמצא את המאורר המרעיש תשמן את הציר שלו בWD40 שפריץ אחד מספיק שלא יהיה יותר מידי...

ועד שלא תמצא את הבעייתי - כולם חשודים!! (:

ברצינות ראיתי מקרים שמאורר קטן וחלש של כרטיס מסך עשה רעש יותר מכל שאר המארז..

פורסם
  • מחבר

אוקיי תכף ניגש לעבודה...

ו wd40 זה כזה שמן בפחית ספריי שמשתמשים גם לשמן צירים של מכוניות וכאלה?

פורסם

שמע אני ממש לא חושב שכדאי שתתעסק עם ניתוק וחיבור דברים לספק כשהוא פועל, אני חושב שכדאי

שתעשה את זה כשאתה מכבה את המחשב ליתר ביטחון...

פורסם

אוקיי תכף ניגש לעבודה...

ו wd40 זה כזה שמן בפחית ספריי שמשתמשים גם לשמן צירים של מכוניות וכאלה?

כן זה זה והוא ממש אפקטיבי

פורסם

שמע אני ממש לא חושב שכדאי שתתעסק עם ניתוק וחיבור דברים לספק כשהוא פועל, אני חושב שכדאי

שתעשה את זה כשאתה מכבה את המחשב ליתר ביטחון...

שטויות...

חוצמזה יקח לו שעה לבדוק כל מאורר בנפרד להדליק לכבות להדליק לכבות.. לדעתי זה פחות בריא לספק מאשר לנתק\לחבר מולקס בזמן פעולה

פורסם

שטויות...

חוצמזה יקח לו שעה לבדוק כל מאורר בנפרד להדליק לכבות להדליק לכבות.. לדעתי זה פחות בריא לספק מאשר לנתק\לחבר מולקס בזמן פעולה

אם אתה אומר, בכל מקרה פשוט אני לא אוהב לקחת סיכון וכבר שמעתי את זה מכמה אנשים...

פורסם

במקום לנתק ולהחזיר יש לי רעיון יותר פשוט,תלחץ על כל מאוורר ככה ל 2 שניות בשביל לעצור אותו ותראה מי היה המאוורר הרע.

פורסם

תראה בכל דבר יש סיכון אבל לנתק ולחבר מאוררים לספק בזמן פעולה זה לא סיכון כזה גדול... וזה עניין של כמה שניות

פורסם

את המאוורר של המארז ושל המעבד אפשר לנתק תוך כדי עבודה. ממש לא בעיה. אם כשעוצרים אותם אז הרעש לא נפסק סימן שזה המאוורר מהספק. אין צורך בכלל לעצור את המאוורר של הספק לפני שעוצרים את השניים האחרים ובודקים שהם לא המקור לרעש.

פורסם

לא דיברו בכלל על מאורר של הספק אלה מאוררי מארז שמחוברים לספק

"שמע אני ממש לא חושב שכדאי שתתעסק עם ניתוק וחיבור דברים לספק כשהוא פועל"

איך בכלל אפשר לעצור את המאורר של הספק, לדחוף לו דברים בין הכנפיים לא רעיון טוב כי מניסיון המאוררים הג'נריים לא חזקים במיוחד ובדרך הזאת אפשר לאבד כנף או שתיים..

פורסם
  • מחבר

טוב החלטתי ללכת על הדרך הבטוחה והקצת ארוכה....

אני ינתק אחד וידליק וכך הלאה עד לגילוי "הרעש" הכבד.

תודה לכולם

פורסם

אם יורשה לי להוסיף, קראתי שלא מומלץ דווקא לשמן את המאוורר עם WD40:

What you oil it with isn't too critical. Pretty much any light oil will do. Plain old 3-IN-ONE or sewing machine oil from the supermarket is fine. Spray-can oils with an applicator tube can be handy for oiling fans in awkward spots, if you can avoid spraying oil all over the place.

Do not, however, use WD-40 or similar products. WD-40 is has great penetration, displaces water well, and loosens rust - but it's a lousy lubricant. It's mainly kerosene, and the oil that's left when the kerosene evaporates may be more than adequate for stopping a gate-hinge from squeaking, but won't last long in a fan bearing.

לקוח מכאן

פורסם

אני אישית השתמשתי בזז קל וזה מעולה..!!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים