פורסם 2018 באוקטובר 127 שנים שלום לכולם ושבת שלום אני מנסה לפצל את כונן C שלי ומשום מה הוא מגביל אותי, אני יכול לפצל עד 242011 MB : ואם אני מנסה לבחור מעל 242011 MB זה רושם לי שהגודל לאחר כיווץ יהיה 0 MB : ויש לי 422GB פנויים, כפי שניתן לראות בתמונה : ניסיתי כמה מדריכים אבל זה לא עזר ואני אשמח לעזרה :)
פורסם 2018 באוקטובר 127 שנים אי אפשר בכלים הרגילים של הווינדוס לשנות גודל מחיצה בשימוש. אפשר רק אם המחיצה אינה בשימוש ואינה מוקצת ויש סיבה לדברים האלה. כמובן שיש כלים צד שלישי שיכולים לעשות זאת עבורך אבל תצפה לסקטורים פגומים ובעיות בהמשך עצתי - בצע פירמוט מהבוט של הביוס, תמחק את המחיצה ותגדיר לה נפח מחדש ותתקין על המחיצה הרצוייה את מערכת ההפעלה מחדש
פורסם 2018 באוקטובר 127 שנים ציטוט של kfir1200 אני מנסה לפצל את כונן C שלי ומשום מה הוא מגביל אותי, אני יכול לפצל עד 242011 MB : הוא כותב לך בדיוק למה הוא מגביל אותך. ציטוט של andralamusya אי אפשר בכלים הרגילים של הווינדוס לשנות גודל מחיצה בשימוש. אפשר רק אם המחיצה אינה בשימוש ואינה מוקצת ויש סיבה לדברים האלה. כמו שאתה רואה - אפשר, אבל עם מגבלות מסוימות. ייתכן שאחרי defrag שיזיז כמה שיותר קבצים לתחילת המחיצה אפשר יהיה להקטין אותה יותר. ציטוט של andralamusya עצתי - בצע פירמוט מהבוט של הביוס, תמחק את המחיצה ותגדיר לה נפח מחדש ותתקין על המחיצה הרצוייה את מערכת ההפעלה מחדש או שפשוט יחיה עם פיצול כמו שזה מציע לו, שזה בערך 50-50.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.