פורסם 2004 במאי 2521 שנים האם אני יכול פשוט לחבר כל מה שאני רוצה לכל חיבור מולקס שיוצא מהספק ללא חשש מירידות מתח, עומס, וכדומה?בתודה מראש.
פורסם 2004 במאי 2521 שנים מניסיון שלי, הרדיסק תחבר עם כמה שפחות "חברים" על אותו כבל..כל שאר הדברים: סידי\צורב\מאוררים\נורות יכולים לעבוד ביחד על כבל אחדכי בסך הכל כל החוטים באים מאותה נקודה בספק
פורסם 2004 במאי 2521 שנים מניסיון שלי, הרדיסק תחבר עם כמה שפחות "חברים" על אותו כבל..כל שאר הדברים: סידי\צורב\מאוררים\נורות יכולים לעבוד ביחד על כבל אחדכי בסך הכל כל החוטים באים מאותה נקודה בספקיש פה קצת סתירה......מצד אחד, אתה אומר שכדאי לשים את ההרדיסק לבד.מצד שני, הכל יוצא מאותו מקום. וההחלטה הסופית היא?
פורסם 2004 במאי 2621 שנים ההחלטה הסופית היא להשתדל לא לחבר את ההרדיסק עם הרבה דברים זה גם מניסיון אישי וגם מהיתעצות עם חברת מחשבים..פשוט חלק מהדיסקים הקשיחים יותר מידי רגישים...ודרך אגב זה לא ממש סותר את עצמו זה שזה יוצא מאותה נקודה לא אומר הרבה...לדוגמא שאתה מפעיל את הקטודה בזמן שהמחשב עובד, זה משפיע על מה שיושב איתו באותה יציאה מהספק, ולא על כל הספק
פורסם 2004 במאי 2621 שנים לרוב לכל ספק יש שני צ'אנלים של חשמל שממנו מתפצילים עוד 2-3 חיבורים מולקס. עדיף כל הרדיסק לצ'אנל שונה. בספקים ישנים לפעמים הם לא מניעים בכלל את ההרדיסקים אם לא עושים את זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.