פורסם 2018 באוקטובר 87 שנים היי לא הייתי בטוח אם לפרסם פה או בכרטיסי מסך היו לי שני מסכים שנהרסו, אחד מהם בימים האחרונים שניהם היו מחוברים לאותו כרטיס מסך, אחד בכבל HDMI האחרון ב Display Port הווינדוס הפסיק לזהות אותם וכמה ימים אחרי הם פשוט לא נדלקו יש לציין שהמסכים האלה עם משניים, המסך הראשי מחובר ב DVI ועובד כרגיל יכול להיות מצב כזה שהכרטיס מסך הוא הבעיה? (הכרטיס הוא GTX 1080) תודה נערך 2018 באוקטובר 87 שנים על-ידי ew89
פורסם 2018 באוקטובר 87 שנים לא הגיוני שזה מהכרטיס מסך. הייתי בודק את הספקת המתח. אם אתה משתמש ברב שקע יכול להיות שהוא גורם לבעיה. אולי התקפל ונקרעו גידים, או שמכשיר אחר לוקח חשמל וגורם לקפיצות כמו מאוורר(רגיל לא במחשב).
פורסם 2018 באוקטובר 87 שנים מחבר זה לא יכול להיות, לאחרונה עברתי דירה המסך הישן נהרס שם, החדש פה הבית עבר שיפוץ ככה שמבחינת חשמל הכל חדש איך אני בודק את הספקת המתח?
פורסם 2018 באוקטובר 97 שנים מחבר טוב, מסתבר שהמסך המשני לא מת ניסיתי לחבר רק אותו למחשב והוא פתאום נדלק אבל איך שאני מחבר את הראשי, המשני מפסיק לעבוד. מוזר יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2018 באוקטובר 107 שנים כמו שאמרתי: ציטוט של Jabberwock או שמכשיר אחר לוקח חשמל וגורם לקפיצות המסך הראשי שלך גורם להפרעות בחשמל. והמסך השני לא מספיק איכותי בשביל לסנן את ההפרעות האלו.
פורסם 2018 באוקטובר 107 שנים רגע, שהמשני מפסיק לעבוד, מה הכוונה? כלומר האם הוא "נכבה" או שמאבד סיגנל. ושאתה אומר "מחבר" אתה מתכוון מחבר לחשמל ולא לכבל HDMI או DVI נכון? נערך 2018 באוקטובר 107 שנים על-ידי Jabberwock
פורסם 2018 באוקטובר 107 שנים מחבר בהתחלה הוא רק איבד סיגנל, אחרי כמה ימים נכבה לגמרי אני מתכוון מחבר אותו גם לחשמל וגם למחשב עם כבל DP נערך 2018 באוקטובר 107 שנים על-ידי ew89
פורסם 2018 באוקטובר 107 שנים ציטוט של ew89 אני מתכוון מחבר אותו גם לחשמל וגם למחשב עם כבל DP כן אבל מתי קורה שהוא נכבה. כאשר מכניסים לחשמל בלבד עדיין נכבה? (בלי DP)
פורסם 2018 באוקטובר 107 שנים מחבר בעייתי כרגע לבדוק כי המסך נדלק בהתחלה כשהוא הפסיק לעבוד לגמרי, ניסיתי כמה פעמים לנתק אותו רק מהחשמל ולחבר שוב, לא עזר אבל אתמול כשניתקתי גם מהחשמל וגם DP הוא עבד אני מקווה שאני מבין את השאלה שלך
פורסם 2018 באוקטובר 127 שנים מחבר טוב, אז זה הסתדר כמו שחשדתי, הבעיה הייתה בווינדוס..הם שיחררו הלילה עדכון והבעיה סודרה תודה על הניסיון לעזור @Jabberwock
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.