עבור לתוכן

עזרה בשינוי תזמונים לזכרונות + יעוץ על מצב אופטימלי

Featured Replies

פורסם

שלום חברים,

אני בעליו הגאים של לוח P4P800 ואני מריץ את המערכת על באס יציב של 240 מה"צ הבעייה שOC אוטומאטי מוריד לי את באס הזכרונות ל 160 מה"צ ביחס של 2:3 עם תזמונים של 3-4-4-8 שברור לכולם שזה דיי עלוב לזכרונות PC4000.

עכשיו למי שמכיר את הלוח הנ"ל וכיצד אני משנה קונפיגורציות ידנית ? אני מעוניין בתזמונים נמוכים ביחס של 4:5 מבקש למי שמכיר טוב את הביוס להדריך אותי כיצד לבצע את השינויים ידנית. לגבי הזכרונות אני יודע שאני משנה תזמון ב CHIPSET CONF אבל איזה נתונים להזין, שינוי היחס ושינוי הבאס לזכורונת את זה אין לי מושג אין לעשות.

בתודה מראש!

פורסם

את התיזמונים של הזכרונות אתה יכול לשנות פשוט תבחר manual (ידני) וזהו, ואתה שולט על כמה לשים.

את הזכרונות אתה לא משנה הם עולים במקביל למעבד, בנוגע לכמה להזין בתיזמונים, כמה שיותר נמוך, בעיקרון המצב האופטימלי ביותר הוא 2-2-2-5 אבל אני לא חושב שהזיכרון שלך יכול להחזיק את עדיין הוא בבאס 240 אז תנסה 2-3-2-7 או כאלה אם אתה רואה שלא יציב בCL2 תעלה קצת ל2.5 כמו כן אם אתה רואה בעיות יציבות תוסיף מדי פעם מתח הן למעבד והן לזיכרון.

תיזהר! אל תגזים חבל שסתם תשרוף לך חלקים.

בהצלחה!

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה לקחת סיכון אני פשוט רוצה לקבל הגדרה מדוייקת ממי שמכיר היטב את הלוח והוא עצמו עובד עם הנתונים שהוא רושם.

את העובדה שאני יכול לשנות את התזמונים ההרצים וכו' ידנית אני יודע :) אני פונה בבקשה להכוונה מאוד מדוייקת לגבי כל סעיף בביוס.

פורסם

אוברקלוק זו לא תורה כתובה.

הנתונים, היציבות והביצועים נוטים להשתנות בין מפרט למפרט, אפילו אם לוקחים שני מפרטים בעלי אותם הרכיבים.

עליך לנסות לטפס באיטיות עם ההגדרות השונות ולגלות בעצמך מהן ההגדרות האופטימליות.

פורסם

מצטרף ב100% לדבריו של "רוקפורד" , מה שאתה מבקש זה תוצאות ממישהו שכבר עשה את האוברקלוק ואת שינוי התיזמונים וכדומה למפרט זהה לשלך, וגם הסיכוי קלוש שתמצא מישהו אם אותם נתונים או יותר נכון רכיבים , וגם אם כן אז אתם יכולים להגיע לאחוזי האצה שונים זה ממש לא קבוע, אם זה היה ככה אז אנשים היו קונים מפרט שכבר הם יודעים מראש לכמה אוברקלוק הוא יכול להגיע , הגדרות וכדומה. ואז פשוט קונים מפרט בהתאם ליכולות האצה שלו, לא, זה לא עובד ככה.

פורסם
  • מחבר

רק דבר אחד לא הבנתי, אם אני לא קובע את יחס המעבד זכרונות כיצד היחס נקבע ?

אין שום אפשרות להגדיר יחס דרך הביוס ?

פורסם

לא יודע איך זה באסוס. אני מאמין שיש לך אופציה לקביעה ידנית, באביט אני יודע שיש.........

פורסם

רק דבר אחד לא הבנתי, אם אני לא קובע את יחס המעבד זכרונות כיצד היחס נקבע ?

אין שום אפשרות להגדיר יחס דרך הביוס ?

חייב להיות לך מחלק, תבדוק טוב ! ממש קשה לי להאמין שחברה שמכבדת את עצמה בתור יצרנית לוחות איכותיים בין היתר לאוברקלוק והP4P800 נחשב ללוח אחד הטובים לאוברקלוק, בטוח יש לך שם אופציה לבחור מחלק, תבדוק את הנושא שוב, אם יש צורך צור קשר עם אסוס או תראה בחוברת שלך או איזה קובץ PDF.

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים