פורסם 2004 במאי 2521 שנים זה הנגן שאני רוצה לקנות.המחיר קצת מפחיד אבל אני אוליי יזמין אותו דרך קרוב שלי בארה"ב 2000 שקל מקסימום לפי האתר של החברה (430 דולר חבל שהם שולחים רק בארה"ב :'()אז מה אתם אומרים שווה? או שאוליי אפשר להוצא משהו יותר טוב באותו סכום או אוליי לחסוך קצת אני יוכל להחזיק בעוד 200 שקל אני מניח לא יותר מזה!נ.בהאם הנגנים באמת כולכך רגישים לזעועים כמו ששמעתי ואיך הוא מתפקד עם זעזועים?תודה
פורסם 2004 במאי 2521 שנים נגן מצויין ועוד יותר טוב שאתה קונה דרך קרוב בארה"ב אבל תריץ חיפוש כי כבר היו המון דיונים בנושא...
פורסם 2004 במאי 2521 שנים יש גם את הIHP120. הוא זול יותר אבל יש בו "רק" 20GB, דבר שנראה לי מספיק למוזיקה
פורסם 2004 במאי 2621 שנים מחבר אני ישתמש בו גם להעברת מידע וכנראה הרבה מידעההתקנות היום הלכו בגדול 3 וחצי ג'יגה לכן נראה לי שאני ילך על ה40 כדיי לר לשבור את הראש או לעשות סתם נגלות מיותרות......בכול מקרה השתכנעתי נראה לי שאני יקנה אותואמרו לי שאפשר אפילו להוצא אותו בפחות כסף אם אני רק ישותת קצת בחנויות בארה"ב......תודה בכול אופן
פורסם 2004 במאי 2621 שנים לא שידוע לי, תנסו לחפש באתרים שלהם או באיימיילים...ולבחור שפתח את התראד, אם אתה ממחפש הרבה נפח אולי כדאי לך לשקול את הקריאייטיב זן שמציע במון נפח במחיר יחסית נמוך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.