עבור לתוכן

מחפש תוכנה שתעשה לי Static IP

Featured Replies

פורסם

שתקבע אותו ולא כל פעם שאני מכבה את המחשב זה יתחלף !!

אני בבזק בינלאומי אם זה עוזר...

פורסם

אין חיה כזאת.

הסיכוי היחיד שלך להשאיר את ה-IP קבוע הוא לא לנתק את החייגן. וגם אז, אם החייגן שלך יתנתק מסיבה כלשהי שלא תלויה בך (ויש מספיק סיבות לניתוק בגלל חברת התשתית, הספקית וכו'), סביר מאוד להניח שה-IP שלך ישתנה.

אתה יכול לקנות נתב ולחייג בעזרתו לספקית, וכך החייגן לא יהיה על המחשב אלא על הנתב, ואם תכבה את המחשב החייגן לא יתנתק. אבל אותו סיפור: אם הנתב יכבה, חזרת לאותה נקודה. זה גם נשמע לי מאוד חסר היגיון לקנות נתב רק בשביל זה.

או שכמובן, אתה יכול לשלם לספקית שלך סכום נכבד ולקנות IP קבוע. במקרה כזה שום דבר לא יחליף אותו.

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה, אני כנראה אקנה IP קבוע...

פעם הייתי באקטקום והם נותנים לך ip קבוע עם חבילה 1.5 במחיר טוב לא יודע למה עברתי .... :( בגלל איזה כמה שקלים יותר לחודש..

לא נורא

ד"א התשלום עבור IP סטטי הוא קבוע או תוספת לחשבון חודשי?

פורסם

אני לא בטוח בקשר לזה.

טלפון אחד לספקית שלך ותדע הכל בקשר לזה. וגם אני סבור שלא תצטרך לחכות הרבה, כי אתה לא מגיע לתמיכה טכנית אלא לשירות לקוחות.

פורסם

דווקא יש אפשרות של תוכנה שעושה פעולה דומה - היא הופכת את הIP לדומיין.

כל פעם שאתה מתחבר לאינטרנט היא מתעדכנת מול השרתים של החברה ומעדכנת את הIP.

קוראים לה TZO. והיא מצויינת אם אתה רוצה להפעיל שרתים על המחשב שלך וכו'..

יש לך אפשרות להתקין אותה לתקופת נסיון של חודש. לאחר מכן היא עולה 25$ לשנה.

(אני אישית הייתי מנוי שם שנתים)

פורסם

דווקא יש אפשרות של תוכנה שעושה פעולה דומה - היא הופכת את הIP לדומיין.

כל פעם שאתה מתחבר לאינטרנט היא מתעדכנת מול השרתים של החברה ומעדכנת את הIP.

www.dyndns.org

אותו השירות בחינם - מציע כתובת דינמית על פני IP ועם מלאי תוכנות שיעדכנו את כתובתך מול השרתים גם לאחר התנתקות.

פורסם

יש הבדל של שמיים וארץ בין דומיין שמתעדכן לפי ה-IP שלך בדרכים אלו או אחרות, לבין IP אמיתי שיישאר קבוע מהספקית.

פורסם

אבל הפיתרון הזה הוא החלופה הכי קרובה לדבר האמיתי.

בכל מקרה שווה לפותח הת'רד להתקין ולנסות.

לא עוזר, שיפנה לספקית.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי כבר את הno ip הזה, לא יודע איך להשתמש בכל השטויות האלה, להוריד קליינטים להכנס לסרברים, זה יותר מסובך מלבנות מנוע גרפי :(

בטח גם מה שהצעת

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים