פורסם 2018 בספטמבר 97 שנים הוא לא עולה ותוקע את כל המחשב. לא היה אליו BAD SECTORS. ממה להתחיל בשביל להבין איפה הבעיה והאם אפשר לתקן אותה באמצעים ביתיים?
פורסם 2018 בספטמבר 97 שנים מחבר יש קובץ LOG על המחשב שיכול להגיד לי מה היה על הדיסק הזה? הדיסק קשיח לא מסתובב טוב לדעתי. נערך 2018 בספטמבר 97 שנים על-ידי Alexkmr
פורסם 2018 בספטמבר 97 שנים מחבר טוב חיברתי אותו לקופסה חיצונית, פתחתי אותו לראות אם הוא מסתובב והוא לא. אשמח לשמוע אם אפשר לתקן אותו.
פורסם 2018 בספטמבר 97 שנים מחבר מעלה סרטון ניקיתי את המגעים עם אלכוהול והוא התחיל להסתובב. אבל עדיין לא עולה. כמה דק' שהסירטון יעלה לדרייב
פורסם 2018 בספטמבר 97 שנים הייתי נותן לו כמה צ'פחות כדי לנסות לגרום למחט להסתובב שוב. אבל לא הייתי פותח אותו.
פורסם 2018 בספטמבר 97 שנים חבל על הזמן. אם הוא לא מת קודם הרגת אותו כשפתחת אותו. הרדדיסק פותחים רק בחדר נקי.
פורסם 2018 בספטמבר 97 שנים הכונן לפח. (גם לפני שפתחת אותו, ובטח שאחרי) כוננים קשיחים כלכך זולים, שזה פשע לא לשמור כל קובץ לפחות בשני העתקים על גבי 2 כוננים פיזיים נפרדים.
פורסם 2018 בספטמבר 97 שנים מחבר הכל מגובה בגוגל דרייב. פשוט לא זוכר מה היה שם... הכונן הזה בקושי היה פעיל...בא לי בהפתעה המוות שלו
פורסם 2018 בספטמבר 197 שנים מחבר הצלחתי לחלץ מהדיסק כמה דברים שהייתי צריך. אני רוצה לתת לו לרוץ יותר לעומק, אבל אז הוא קורס/מתנתק. משהו מבין בזה ויכול להסביר לי היכן יכולה להיות התקלה, אולי אני אצליח עוד לחלץ כל מה שאני צריך שלא היה על הגוגל דרייב S:
פורסם 2018 בספטמבר 267 שנים דיסק קשיח (הארד דיסק) יד שניה נערך 2018 באוקטובר 277 שנים על-ידי recommender
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.