עבור לתוכן

המחשב נתקע . . .

Featured Replies

פורסם

שלום חברי הפורום,

יש ברשותי שני מחשבים בבית; אתמול ניסיתי להחליף בין הכוננים הקשיחים ( שלי - WD20 GB ישן, לא זוכר איזה דגם, ושל האחים שלי - WD80 GB 7200RPM ) של שני המחשבים ונחלתי כישלון. לפני ניסיון ההעברה, הוצאתי את כל החומרה מהמובו שלי וניקיתי כי אבק החליט להתנחל על כל החומרה.

לאחר שהוצאתי את כל הרכיבים וניקיתי אותם, החזרתי הכל למקום וניסיתי לחבר למחשב שלי את הכונן קשיח של האחים שלי ואת הכונן שלי שמתי במחשב שלהם.

כשחיברתי את הכונן למחשב שלי וניסיתי להפעיל אותו, קיבלתי מסך ששואל אותי אם אני רוצה להעלות את ווינדוס במצב בטוח, מצב בטוח עם רשת וכו וכו, ברגע שהייתי בוחר אפשרות, המחשב היה מאתחל, לא משנה מה עשיתי, זה לא הסתדר.

ברגע שהחזרתי את הכוננים, הכל הסתדר אבל נוצרה בעיה אחרת - ברגע שהמחשב שלי צריך להשתמש בכמות גדולה של זיכרון פנימי ( אני משער שזו הבעיה ) אז הוא נתקע ואני צריך לאתחל. לדוגמא כאשר אני מנסה להכנס למשחקים, הוא נתקע ואני צריך לאתחל. אני כמעט משוכנע שזה הזיכרון הפנימי ( דרך אגב יש לי 256 מגה ) כי כשיצאתי מאיזו אפליקציה, הווינדוס אמר לי Virtual Memory is running low למרות ששלשום פירמטתי את המחשב ובקושי התקנתי עליו משהו.

מישהו מוכן לעזור ולומר לי באמת אם זה הזיכרון ולמה בדיוק הוא עושה את זה ? מה כדאי לעשות בנידון ?

בתודה,

גל.

פורסם

אי אפשר להעביר מערכת הפעלה ממחשב אחד למחשב אחר שהחומרה שלו, ובעיקר הלוח אם, שונה. התקנת ה Windows מתאימה את ה Windows למחשב ספציפי, ולכן סביר להניח שתיתקל בבעיות כשתנסה להעביר מערכת הפעלה ממחשב אחד לאחר.

בקשר לבעיה עם המחשב שלך - תבדוק שהכבל של הדיסק הקשיח מחובר היטב (תמיד טוב לבדוק), ורצוי שהוא יעשב על כבל נפרד מה CD.

בנוסף תבדוק אם הדיסק עובד במהירות מקסימלית שלו (Ultra DMA 5 - לפחות ל 80GB).

כמו כן תבדוק את ההגדרה של הזיכרון הוירטואלי - אם אתה לא מבין - תכוון שהוא ינוהל ע"י Windows.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים