עבור לתוכן

מעוניין לגבות תמונות לענן

Featured Replies

פורסם

היי

יש לי במחשב 400GB של תמונות וודיאו שאני מעוניין לגבות לענן.

בעבר ניסיתי לעלות הכל לgoogle photos ובמשך שבוע זה לא העלה אפילו 10% וגם תקע לי את כל האינטרנט בבית.

מישהו יכול להמליץ על דרך לגבות תמונות לענן כלשהו? ושגם אולי האיכות לא תיפגע?

תודה!

פורסם

מבחינה זו אין הבדל בין שרותי הענן השונים, אתה צריך מהירות העלאה גבוהה. בארץ מקובל שהחיבור הוא אסימטרי, כלומר רוב רוחב הפס מוקצה להורדה ומיעוטו להעלאה. 

בגיבוי שוטף זה פחות משמעותי, אבל אם אתה רוצה להעלות כמה מאות GB בבת אחת אלו הן האפשרויות העומדות בפניך: 

* התחברות לתשתית אינטרנט על סיב אופטי, גם במהירויות הנמוכות יחסית החיבור הוא סימטרי 100/100 כלומר העלאה מהירה פי 20 מהחיבור הביתי המהיר ביותר של הוט 200/5, עד 1000/000. תוכל לבטל או לשנות תכנית מיד אחר כך והמחירים לא גבוהים. 

* אם יש לך גישה למוסד או עסק בדרך כלל החיבורים שם מהירים יותר (למשל 500/10) ויתכן שיאפשרו לך לגבות משם. 

* התחברות לחיבור הביתי המהיר ביותר שקיים כרגע שאינו סיב  תשתית הוט 200/5, המחיר כ 65 לתשתית וספק אפשר למצוא ב 17-20 עם כמה חודשי חינם. לא העלאה מהירה במיוחד אבל יותר טוב. 

* מציאת שרות גיבוי שמאפשר לשלוח קשיח בדואר להעלאה ראשונית. מחיר השרות כמובן בהתאם, נוספת עלות הקשיח (אם ישלח בחזרה אז עלות המשלוח, בכל מקרה הייתי מגבה את החומר אצלי קודם), וכמובן תשלום קבוע על אחזקת החומר. 

אגב מן הסתם אתה מודע שגיבוי החינמי הבלתי מוגבל לגוגל פוטוס מותנה בהורדת האיכות, לא מדובר בגיבוי קבצים. 

פורסם
ציטוט של nachum37

אגב מן הסתם אתה מודע שגיבוי החינמי הבלתי מוגבל לגוגל פוטוס מותנה בהורדת האיכות, לא מדובר בגיבוי קבצים. 

מדובר בס"ה בהורדה לאיכות של 16 MP

פורסם

אם אתה מעלה לגוגל דרייב ובוחר בהעלאה בלי לקודד את הקבצים מחדש כעיקרון איכותם לא משתנה, ואיכותם זהה למקורית.

הבעיה עם השרתים שלהם.. שאם מורידים "ארכיון" כמעין תיקיות שלמות הדבר דוחס ומוריד רק חלק מהתוכן שסומן בתוך אותה התיקיה, לכן יש צורך בהורדה ידנית קובץ קובץ. כבר פניתי לגוגל בנוגע לבאג הזה אך אין שינוי מזה מס' חודשים.

בנוגע לשטח אחסון, אפשר להרחיב, הדרייב שלי הוא של 128 גיגה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים