עבור לתוכן

הפעם זה סולו: Huawei חוזרת לשוק הישראלי

Featured Replies

פורסם

לאחר המשבר מול הנציגה המקומית אלקטרה ונסיגה לצורך פתרון הבעיות - היצרנית הסינית הגדולה ביותר שוב מסתערת על הקהל המקומי עם דגמיה העדכניים ביותר

לכתבה

פורסם

מכשירי החברה הם לא הצלחה גדולה בישראל, נראה לי שהמחיר הגבוה משחק פה תפקיד מרכשי.

פורסם

הפעם זה סקוואד

פורסם

כל מי שמחשיב את עצמו למשתמש מתקדם באנדרואיד (מחליף רומים, מפעיל ROOT וכו') שיתרחק מהמכשירים האלה. הם ננעלו לצמיתות והפנו גם לקהילה בכל המכשירים הבאים שלהם. https://www.reddit.com/r/Android/comments/9aom6w/huawei_is_dismembering_the_community_which_helped/

פורסם

יתכן שהמחיר הגבוה שלהם מנע מהישראלים לקנות אותו, במיוחד כשהמחירים גבוהים בהשוואה לשחקניות מפתח אחרות כמו Xioami שמוכרות בזול יותר. לכן Huawei הבינה זאת והחליטה לחסוך בפערי תיווך, כך שבמקום למכור ליבואן שימכור לרשתות פה, הן ימכרו ישירות לרשתות ובכך יוזילו את הפערים לצרכן. המפרט של Huawei גם קצת טוב יותר משל Xioami ובמיוחד- המצלמה- מה שמייקר בהשוואה אליהם את העלות של מכשירי החברה. אם הם יהיו גם קצת פחות גרידים, היא תעמוד בתחרות.

פורסם

מעניין לי את התחת מה העדר פה קונה, מכשירי וואוי הרבה יותר טובים ואיכותיים משיואמי, זה כמו שתווה ב.מ.וו ליונדאי אז מין הסתם על איכות תשלם קצת יותר

פורסם

נסחפת עם ההשוואה... מאזדה ליונדאי יותר הגיוני

פורסם

נסחפת עם ההשוואה, מאזדה ליונדאי יותר הגיוני

פורסם

מניסיון וואוי פחות אמינים לצערי !!! חויתי על בשרי סוללה מתנפחת ומצלמה בעייתית שהפוקוס נתקע כל הזמן (תבדקו ברשת לכמה יש היה את הבעיה הזו) . בשיאומי שיש לכל המשפחה שלי לא הייתה לי אף בעיה כבר 3 שנים. היתרון בוואוי שהחלפים זולים ביותר !!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים