עבור לתוכן

מסך שחור עם עכבר אחרי הקלדת ססמא

Featured Replies

פורסם

לפני כשעה המחשב הרגיש לי איטי

החלטתי לעשות ריסט והוא רשם שיש עדכונים

נתתי לעדכונים המון זמן להטען ולבסוף כשהמחשב חזר הכנסתי את הססמא שלי והופיע מסך שחור עם העכבר

ניסיתי לעשות ריסטים, הטסק מנג׳ר לא מופיע (אם אני לוחץ קטרל אלט דליט מופיע המסך הכחול של הטסק והכל), ניסיתי ללחוץ טראבלשוטינג ולחזור לגרסא קודמת של וינדוס וזה לא עובד.

פורסם
  • מחבר

המחשב עלה לטפט של הדקסטופ 
הטסק מנג׳ר עולה

cmd עובד
אין אפשרות ללחוץ על התחל, המחשב נתקע כשלוחצים או חושב.
יש אפשרות לרענן מסך אבל אין כלום, שום קובץ שהיה לי לפני במסך.
עכשיו הגרסה היא 1803 - בילד 17134.137

פורסם

במקרה ומחובר יותר ממסך אחד למחשב? במידה וכן, תבדוק במסך השני שהתצוגה הראשית לא עברה אליו.

פורסם
  • מחבר
ציטוט של andralamusya

במקרה ומחובר יותר ממסך אחד למחשב? במידה וכן, תבדוק במסך השני שהתצוגה הראשית לא עברה אליו.

אין מסך נוסף

פורסם

אם אין לך בעייה להתחיל מחדש(חומר מגובה), תוכל במסך של הסיסמא ללחוץ shift כשאתה לוחץ על אייקון כיבוי ויופיעו לך אפשרויות מתקדמות, ביניהן חזור לגירסה קודמת של חלונות(לא אמור להשפיע על החומר שיש לך), רענן את המחשב(ניקוי תוכנות), אפס את המחשב(הכל מתנקה ומתחילים מחדש עם 1803 מותקן).

דווח איך מתקדם.

אגב, באותו מסך תוכל לבחור אפשרויות אתחול ולבחור אחר כך מצב בטוח, מצב הפעלה בסיסי שיאפשר לך להתחיל לבדוק מה השתבש(דרייברים?)

נערך על-ידי ae bd

פורסם
  • מחבר
ציטוט של ae bd

אם אין לך בעייה להתחיל מחדש(חומר מגובה), תוכל במסך של הסיסמא ללחוץ shift כשאתה לוחץ על אייקון כיבוי ויופיעו לך אפשרויות מתקדמות, ביניהן חזור לגירסה קודמת של חלונות(לא אמור להשפיע על החומר שיש לך), רענן את המחשב(ניקוי תוכנות), אפס את המחשב(הכל מתנקה ומתחילים מחדש עם 1803 מותקן).

דווח איך מתקדם.

אגב, באותו מסך תוכל לבחור אפשרויות אתחול ולבחור אחר כך מצב בטוח, מצב הפעלה בסיסי שיאפשר לך להתחיל לבדוק מה השתבש(דרייברים?)

אני מנסה להמנע מהתחלה מחדש, לא רוצה להתקין ולהזכר בכל הססמאות להכל.

חזרה לבילד קודם לא עובד גם רשמתי את זה בפוסט עצמו

פורסם

זה קרה אחרי העדכונים?

פורסם

קרה לי כמה פעמים בזמן האחרון (מסך שחור+יש עכבר+יש אפשרות להפעיל את הTASK MANAGER) ובמקרה ניתקלתי בפתרון - לא לעשות כלום, לתת לו זמן (10-15 דקות) וזה מסתדר.

במקרה שלך יכול להיות שכל הניסיונות לסדר גרמו בעיות אחרות אבל הייתי מציע לנסות לתת לו זמן לראות אם זה מסתדר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים