עבור לתוכן

לא דומה, אבל שווה? Huawei Mate 20 Lite נחת באירופה

Featured Replies

פורסם

הוא לא נראה כמו אחיו הגדולים והמשכוללים, אך האם לדגם המוזל החדש של משפחת ה-Mate יש זכות קיום משלו בכל זאת?

לכתבה

פורסם

אין על הוואוי מכשירים פצצה קניתי p20 pro מכשיר מ ט ו ר ף מצלמות אגדה, סוללה חום וחצי , טעינה מהירה , סים כפול עובד עם שני קווים ושני ווצאאפים !!! 6 גיגה ראם!!! אחסון 128 גיגה פנימי !!! שמע סטראו בצליל משובח ובעוצמה !! דוורא חששתי מנתון זה והתבדתי . מצלמה 40 מגה תמונה !!! יצוב תמונה בצילומים ווידאו מה זה בכלל הטלפון הזה אי אפשר פשוט לעשות "מריחות" מכשיר פצצה סוף הדרך !!! כל השפות ועברית משובחת ביותר לא מצאתי טעות אחת אפילו לא של תחביר או תרגום.

פורסם

לדעתי כן יש מקום כי המחיר קרוב ואם יהיה שרות טוב אז בהחלט לשיומאי יש מלא דברים קטנים ומעצבנים כגון חיישן קירבה לא תקין רד מי נוט 4 במי 8 החגש כבר כראתי כתבה על gps בעייתי תרגום לעברית בעייתי.... תקראו ברשת ולכן אם יש חברה ללא בעיות כאלה באותו מחיר אז בהחלט יש סיכוי טוב

פורסם

הלייט הזה שם בצל את שיאומי וכל "המונמכים.. " עם כזה מחיר וכזו חבילה יכולות ??? פשוט לחטוף! רק מה אומנם המסכים הם lps נהדרים אבל לשיאומי כדאי לחשוב עם על סופר אמולד אבל עדין המסכים מדהימים ועם עוצמת הארה מדהימה.

פורסם

למשה . בעיות gps חישן קירבה ..הצחקתה אותי נראה לי שהתבלבלתה בין שיאומי להוואוי… יש לי p20 pro בעיות gps אצל החבר שלי עם מכשיר סמסונג אצלי הגיפיאס הסתנכרן בחדר בעיות קירבה יוק… על מה אתה מדבר אחי… הוואוי זה מכשיר פצצה…

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים