פורסם 2018 באוגוסט 277 שנים קניתי את המשחק בסטים והוא לא נפתח לי, אין שום הודעת שגיאה. לא קורה שום דבר. אשמח לעזרה, תודה
פורסם 2018 באוגוסט 277 שנים דרושים עוד פרטים, כגון מפרט מערכת, האם משחקים אחרים עובדים, האם התקנת את התוכנות הדרושות של המשחק, כגון visual c++ redist, האם דרייברים של כרטיס מסך מעודכנים, האם מערכת הפעלה מעודכנת ויש בה את התוכנות הבסיסיות למשחקים כגון net framework . כמו כן ראה אם יש הודעה בהיסטוריית המהימנות של המחשב, או במציג האירועים, שם יהיו יותר פרטים אם הייתה שגיאה ואיזו. נסה חיפוש גוגל בפורומים שאחרים הייתה להם אותה בעייה עם המשחק. בדוק תקינות קבצים של המשחק דרך סטים.
פורסם 2018 באוגוסט 307 שנים מחבר ציטוט של ae bd דרושים עוד פרטים, כגון מפרט מערכת, האם משחקים אחרים עובדים, האם התקנת את התוכנות הדרושות של המשחק, כגון visual c++ redist, האם דרייברים של כרטיס מסך מעודכנים, האם מערכת הפעלה מעודכנת ויש בה את התוכנות הבסיסיות למשחקים כגון net framework . כמו כן ראה אם יש הודעה בהיסטוריית המהימנות של המחשב, או במציג האירועים, שם יהיו יותר פרטים אם הייתה שגיאה ואיזו. נסה חיפוש גוגל בפורומים שאחרים הייתה להם אותה בעייה עם המשחק. בדוק תקינות קבצים של המשחק דרך סטים. מפרט מחשב: Gigabyte H81M-S2V Intel Core i5-4440 3.1Ghz Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Gigabyte GeForce GTX960 2GB DDR5 Toshiba 500GB SATA 3 7200RPM Kingston 120 GB SSD Kingston 60 GB SSD Zalman 500W ZM-500LE LG DVD Write x22 Tzag Elita Happy 33 case אני כן מצליח לשחק ב- Resident Evil 7, התקנתי Visual c++ redist x64 2017, עדכנתי דרייבר של כ. מסך, עדכנתי את ווינדוס, התקנתי dot net framework 4.6.2, כשאני מנסה להפעיל את המשחק דרך התיקיית התקנה, מופיע לי הודעת שגיאה: 0xc00007b ניסיתי את הדברים שכן עבדו לאחרים בפורומים עם אותה הבעייה כמו שלי וזה לא עזר לי, דברים שניסיתי: להפעיל את המשחק כמנהל מערכת להפעיל את המשחק בתאימות לווינדוס 7, 8 עשיתי chkdsk c /f /r ניסיתי ריסטרט ועשיתי גם את מה שאמרת, לבדוק את התקינות קבצים של המשחק דרך סטים. כל זה וללא הצלחה, אני לא מבין איפה הבעיה. תודה על העזרה! נערך 2018 באוגוסט 307 שנים על-ידי yossi21
פורסם 2018 באוגוסט 307 שנים נסה לעבוד לפי ההדרכה כאן http://fixeszone.com/index/outlast-2/outlast-2-the-application-was-unable-to-start-correctly-0xc000007b.html וכאן http://www.techgzone.com/fix-this-game/the-easiest-way-to-fix-error-0xc000007b.html קח בחשבון שאלה המלצות ועלייך להפעיל שיקול דעת
פורסם 2018 בספטמבר 97 שנים מחבר מה אני עושה? זה הגיוני שמשחק לא יעבוד לי עם המפרט שלי? לפי דרישות המערכת המחשב שלי אמור להריץ את המשחק ועדכנתי את הכרטיס מסך. יכול להיות שהמשחק הזה לא עובד על ווינדוס 10?
פורסם 2018 בספטמבר 97 שנים תקים מכונה וירטואלית עם VMware שתומך ב- directx 10 , לדוגמה חלונות 7, תתקין את כל התוכנות הנדרשות ותשחק במשחק עם unity, גם על מסך מלא
פורסם 2018 בספטמבר 137 שנים זה התכונה במערכת הוירטואלית ש"מאחדת" בין הממשק שלך לזה של המחשב הוירטואלי, ואתה יכול לשחק על מסך מלא ולעבור ממחשב למחשב בקלות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.