פורסם 2018 באוגוסט 277 שנים יש לי מחשב בן כמה שנים והוא מספיק מעל ומעבר אבל החלטתי קצת לשדרג אותו להחליף דיסק למערכת ההפעלה לעבור ל WIN10 64bit ובמקום כל הדיסקים שיש לי 500GB לשים דיסק מעל 3TB ומעלה יכיל לי את כל החומר פחות או יותר המלצה לדיסק SSD SATAII והמלצה למארז שקט עם מספיק מקום לדיסקים יהיו לפחות שלושה ו DVD לא מעניין אותי חלונות ולדים הלוח שיש לי הוא mini ATX
פורסם 2018 באוגוסט 277 שנים קודם כל כדאי שציין מה המפרט הקיים שלך (רצוי דגמים מדוייקים של לוח אם וספק כוח). בנוסף כדי שתפרט מה השימושים שלך וכמובן מה התקציב לכל זה. אם לדוגמא אתה מתכוון להתקין משחקים על המחשב אז כדאי לשקול SSD בנפח גדול יותר. ציטוט של Avnerbel לעבור ל WIN10 64bit אתה רוצה לקנות וינדוס מקורי כחלק מהשדרוג? ציטוט של Avnerbel המלצה לדיסק SSD SATAII כמה שטח אחסון? ציטוט של Avnerbel הלוח שיש לי הוא mini ATX אין דבר כזה. זה או mini ITX או micro ATX.
פורסם 2018 באוגוסט 277 שנים איזה REV הלוח אם ? צריך להיות כתוב על הלוח אם , אז נוכל לדעת לאיזה מעבד אפשר לשדרג . אתלון 2 רובם ככולם לא חזקים , וכדאי יהיה לשדרג למעבד חזק יותר אפשר להביא מעבד מאיביי , שיהיה חזק יותר פי 2 או 3 או יותר תלוי לפי מה שנראה שתומך הלוח . כונן SSD תוכל להסתפק בסנדיסק הזה https://ksp.co.il/?uin=33865&select=.1033..152. כי בכל מקרה יש לך SATA 3GB ולא 6GB , ואם תביא כונן SSD יקר יותר וחזק יותר לא יהיה לו מימוש .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.