פורסם 2018 באוגוסט 267 שנים אני מנסה להוריד סרט שלוקח לו שעה לרדת מאיזה אתר מסויים, ובזמן ההורדה אם המחשב עובר למצב שינה ההורדה נפסקת...למה זה ככה?
פורסם 2018 באוגוסט 267 שנים כנראה כי בהגדרות של מצב השינה במערכת ההפעלה שלך מוגדר שכונני האחסון מפסיקים לעבוד.
פורסם 2018 באוגוסט 277 שנים מחבר ציטוט של Jabberwock כי במצב שינה האינטרנט מתנתק. אוקיי תודה. אגב לגבי הדרייבר של הוויי פיי...יש לי דרייבר בוסטר שהוסיף לי דרייבר של קוואלקום, אז ביטלתי אותו והורדתי את הדרייבר של היצרן אבל כשאני עושה ריסטרט הקוואלקום חוזר לבד למרות שעשיתי אותו כלא זמין נערך 2018 באוגוסט 277 שנים על-ידי DORAZABI
פורסם 2018 בספטמבר 27 שנים Driver Booster זאת נוזקה. אל תתקרב אפילו לתוכנה הזאת. היא גורמת יותר נזק מתועלת. תוריד דרייברים ידנית רק מאתר היצרן.
פורסם 2018 בספטמבר 27 שנים מחבר ציטוט של Jabberwock כי במצב שינה האינטרנט מתנתק. ביטלתי את האפשרות אבל עדיין כשאני סוגר את המחשב (מקפל אותו) הוא כנראה עובר למצב שינה ואז כשאני פותח אותו, גם לאחר כמה שניות הWI FI מתנתק
פורסם 2018 בספטמבר 27 שנים הממ... עשית את זה על הדריבר של ה-WIFI נכון? מצב שינה לא משאיר שום דבר דולק. צריך לשנות בהגדרות לא להיכנס למצב שינה
פורסם 2018 בספטמבר 27 שנים אצלי המחשב מוריד במצב שינה. אין סיבה לבטל את זה, חבל על החשמל. זה יכול לדעתי להיות רק מה שאמרתי.
פורסם 2018 בספטמבר 27 שנים מחבר ציטוט של --- The King --- אצלי המחשב מוריד במצב שינה. אין סיבה לבטל את זה, חבל על החשמל. זה יכול לדעתי להיות רק מה שאמרתי. איך בודקים ומבטלים במידת הצורך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.