פורסם 2004 במאי 2521 שנים שלום לכולם אז כככה כאשר אני משחק במשחק far cry לאחר כמה זמן המשחק נטקע והוא יוצא לוינדוס ומקבל את ההודעה הבאה עכשיו אני אחרי oc הoc עבר מצוין בכול המבחנים של prime וגם עשיתי כמה בדיקות אם 3dmark03 והכול סבבבה בלי בעיות יציבות הכול טס ליי ורק במשחק הוא עכשיו עוד משהו קטן שאולי גם כן קשור, אני עכשיו על דריור 4.3 של ati וכאשר שאני מנסה להתקין למשל את הדריור האחרון שלati הוא מתקין אבל רושם לי באופציה בדריור שזה עדין 4.3 ויורדות לי כמה אופציות מהדריור החדש אבל כמה מהם נשארות ולא משנה כמה פעמים שהורדתי והסרתי את הדריור זה לא עזר אז אולי זה קשור למישהו יש תשובה
פורסם 2004 במאי 2521 שנים קודם כל, זה לא נראית בעיית דרייברים.בכל מקרה תסיר לגמרי את הדרייבירם הקודמים דרך הוספה/הסרה של תוכנות בלוח הבקרה, תפעיל מחדש את המחשב, ורק אז תתקין את החדשים.לי זה נראה יותר כמו בעיה בזכרון הRAM של המחשב.עשית לRAM OC או רק לכרטיס מסך? מה גודל הזכרון של המחשב ומה מהירותו?
פורסם 2004 במאי 2521 שנים מחבר אז כככה לא עשיתי שום oc לכרטיס מסךהוא אם כבר עשיתי למעבד יש לי amd 2600מוביל והוא עכשיו על 200*11.5 במהירות של 2300mhz ונעלתי את הagp ואת הpci ולא נתתי בכלל מתח לזיכרון יש לי דרך אגב 512 של מושקין הגירסה הכחולה
פורסם 2004 במאי 2521 שנים מחבר לדעתי זאת בעיה במשחק עצמו... , תנסה לשחק משחקים אחרים...כן אחי זה בעיה נראה לי רק במשחק עצמו כי בשאר הדברים לא קרא לי את זה וחוץ מזה אין לי יותר מיידי משחקים על המחשב אז אין לי עדין ממש דעהבדקת את יציבות הזכרון בעזרת התוכנה MEMTEST?איפה אני מוריד את התוכנה הזאות כי בחלק של ההורדות באתר ממש דפוק מנהלים מתי זה יתוקן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.